Antena Căutare

Pasiunea pentru bucătărie este pe primul loc, dar oare cum se relaxează cei trei jurați? Acesta este genul muzical preferat de ei!

Într-un interviu acordat Bucătăraș.ro, cei trei duri ai show-ului Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor, au vorbit despre lucrurile la care visează, momente de relaxare și muzică preferată

Într-un interviu acordat Bucătăraș.ro, cei trei duri ai show-ului Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor, au vorbit despre lucrurile la care visează, momente de relaxare și muzică preferată.

Deși par să își petreacă cel mai mult timp în bucătărie, cei trei au și pasiuni muzicale. Astfel, Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu adoră muzica rock, în timp ce Sorin Bontea mărturisește că ascultă orice gen de muzică, în funcție de starea de moment.

Citește mai multe AICI

Din 9 martie, de la ora 20:30, "Hell's kitchen - Iadul bucătarilor" revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce se anunță a fi incendiar.

POVEȘTILE HK: Și doamnele ajung la performanțe în bucătărie! Ea este singura femeie din lume care deține 7 stele Micheli... Până la premiera noului sezon "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", chefii s-au pus pe făcut fapte bune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x