Antena Căutare

Probă de gheață pentru concurenți! Chefii s-au amuzat când au văzut ce au făcut echipele! Uite cine reușește să câștige!

Concurenții încep ziua în forță cu o probă incredibilă. Cele două echipe au fost scoase în frig pentru a face încălzirea.

Concurenții încep ziua în forță cu o probă incredibilă. Cele două echipe au fost scoase în frig pentru a face încălzirea.

Testul propus de chefi constă în găsirea a 40 de creveți dintr-o masă de gheață. Echipa care reușește prima va primi o răsplată pe măsură, adică un avantaj pentru proba următoare.

Startul se dă și concurenții se apucă de căutat creveți. Astfel, băieții sunt cei care reușesc să câștige proba de gheață.

Astfel, dacă băieții primesc ingredientele cele mai bune, fetele se aleg cu produse congelate sau mai puțin savuroase decât cele ale băieților.

Cele două echipe trebuie să pregătească diferite platinguri, folosind ingredientele date.

„Nu pot să cred!” Uite ce concurent părăsește competiția de data aceasta!... Rebeca și Angela sunt precum șoarecele și pisica! Cele două concurente se ceartă la cuțite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x