Antena Căutare

Rebeca și Angela sunt precum șoarecele și pisica! Cele două concurente se ceartă la cuțite!

În bucătărie este extrem de dificil să faci față tensiunii și mai cu seamă să lucrezi în echipă. Angela, fire autoritară, nu reușește să comunice eficient cu Rebeca pentru a realiza preparatul

În bucătărie este extrem de dificil să faci față tensiunii și mai cu seamă să lucrezi în echipă. Angela, fire autoritară, nu reușește să comunice eficient cu Rebeca pentru a realiza preparatul.

În timp ce Rebeca încearcă să o ajute, Angela nu dorește să își privească farfuria făcută de altcineva. Ba chiar a avut niște reacții care le-au făcut pe fete să se teamă de ea.

"Violentă așa, agresivă!" mărturisește Rebeca. "Râdem, glumim, dar Angela trage echipa în jos!"

Probă de gheață pentru concurenți! Chefii s-au amuzat când au văzut ce au făcut echipele! Uite cine reușește să câștige!... Rebeca le aduce zâmbetul pe buze celor trei jurați! Gestul făcut de ea a stârnit aplauze!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x