Antena Căutare

WOW! Un bucătar reușește să transforme un SIMPLU morcov în ceva FABULOS!

Se spune că un bucătar iscusit se "citește" după calitatea cuțitului său, însă clipul din galeria video ne demonstrează că este nevoie și de multă tehnică și ore petrecute exersând în bucătărie

Se spune că un bucătar iscusit se "citește" după calitatea cuțitului său, însă clipul din galeria video ne demonstrează că este nevoie și de multă tehnică și ore petrecute exersând în bucătărie.

Deși inițial nu pare nimic spectaculos, bucătarul nu doar că reușește să felieze morcovul într-un mod în care cu greu ar face-o o gospodină talentată, dar finalul neașteptat ne lasă cu gura căscată.

Scapă de lacrimi! Cel mai BANAL truc pentru ca tăiatul cepei să nu îți mai dea bătăi de cap!... Secrete de pe noptiera unui CHEF! Ce articole sunt nelipsite de lângă patul lui Chef Florin Dumitrescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x