Antena Căutare

Andreea Perju și Ana Odagiu, în echipa iComedy

Cele mai noi achiziții ale show-ului iComedy sunt două superbe actrițe: Andreea Perju și Ana Odagiu. Acestea vor putea fi văzute la Antena 1, începând cu 22 noiembrie, alături de Mickey Hash, Șerban Pavlu, Vlad Corbeanu și ceilalți actori implicați în proiect

Cele mai noi achiziții ale show-ului iComedy sunt două superbe actrițe: Andreea Perju și Ana Odagiu. Acestea vor putea fi văzute la Antena 1, începând cu 22 noiembrie, alături de Mickey Hash, Șerban Pavlu, Vlad Corbeanu și ceilalți actori implicați în proiect.

Actrița și cântăreața Ana Odagiu (27 de ani) e foarte fericită să facă parte din echipa Icomedy. “Vlad (n.n. Vlad Corbeanu), iubitul meu, este acolo și mi se pare extraordinar că vom lucra împreună. Ne cunoaștem de șapte ani. Dar nu l-am băgat în seamă decât acum două luni. De atunci, suntem împreună”, ne spune ea.Ana cântă de la vârsta de 15 ani, iar de curând a obținut masterul în actorie, la UNATC, la clasa lui Gelu Colceag.

Andreea Perju (28 de ani) este foarte încântată să joace din nou, alături de foștii săi colegi. Cu mare parte dintre ei a colaborat, acum trei ani de zile, pentru show-ul “În puii mei”, din distribuția căruia a făcut parte. Între timp, a început să studieze actoria și a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea are două fetițe, Mara (4 ani) și Ada Cristina (două luni și jumătate).

Mi-era tare dor de toată lumea de aici, pentru că mi-s dragi toți foștii mei colegi. Sunt niște profesioniști de la care am ce învăța. Sunt foarte încântată să fac parte din nou din echipă”, a spus Andreea.


Andreea Perju și Ana Odagiu vor putea fi urmărite la iComedy, începând cu ediția de vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Mikey Hash, de la iComedy, a lucrat ca DJ în Valencia... Galerie FOTO: Să ne tot uităm! Ana Odagiu şi Andreea Perju, două apariţii pe care nu le poţi rata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x