Căutare Live

Cuvintele sunt prea mici! ”De 38 de ani stau culcat doar pe spate!”. Povestea lui Gheorghe Petreuș, maramureșeanul greu încercat de viață: "Suferinţa este o cale spre Dumnezeu"

Paralizat de 38 de ani, maramureșeanul Gheorghe Petreuș, din Botiza, a scris un cutremurător roman autobiografic, "Sublimul suferinței" 

Paralizat de 38 de ani, maramureșeanul Gheorghe Petreuș, din Botiza, a scris un cutremurător roman autobiografic, "Sublimul suferinței"

"Aici în Maramureş am descoperit un om care nu încape în niciun fel de descriere. Este un om mare cât o lecţie de viaţă. Este un om care atransformat suferinţă în bucurie şi credinţa", povesteşte Mircea Radu, profund impresionat de cel care i-a sta în faţa ochilor.

"Puţin ştiu că suferinţa poate fi sublimă cum este şi dragostea. Nu pot să mănânc, să beau apă. În situaţia asta în care mă vedeţi, eu cred că suferinţa este o cale spre Dumnezeu, spre mântuirea sufletului.

El mi-a dat viaţă, această încercare şi binecuvântare. Eu am înţeles ce înseamnă esenţa vieţii, bucuria de a trăi, Nu mă rog la Dumnezeu să mă ajute cu ceva, ci îi mulţumesc", povestește maramureșeanul greu încercat de viață.

"Vrei să ne punem la trântă?". Cosmin Seleși, fugărit și gâdilat de o mândruță, în văzul tuturor: "Stai c... Ea este prima finalistă! Adriana își face bagajele și dă Maramureșul pe București, pentru marea finală: ”Îmi vine să urc...

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ultimele știri