Căutare Live

Dans, glume și multă voie bună printre maramureșeni: ”Mândra mea-i frumoasă tare / Ca fundul de la căldare!”. Andreea Bălan: ”Dați înainte și repetați și poate o să fiți împreună...”

La proba ”Fete și talente” fiecare dintre concurente trebuie să impresioneze juriul cu ce talent are.

La proba ”Fete și talente” fiecare dintre concurente trebuie să impresioneze juriul cu ce talent are.

”În pași de cotcodac”, așa au defilat mândruțele, în fața juriului. Cu găina în brațe, ba pe post de geantă, ba... de sp... Viersul maramureșean te unge pe suflet! Doina care i-a lăsat pe toți muți. Andreea Bălan a cântat cu mândruța noastră: &...

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ultimele știri