Antena Căutare

După 10 ani, Mircea Radu repornește caravana, de această dată, "Ie, Românie". Prezentatorul a fost primit cu umor de oameni: "După atâția ani, sunteți încă viu!"

Mircea Radu reporneşte caravana. După 10 ani. De data asta, din dragoste pentru România. În anul centenar, la Antena 1, debutează un proiect special. 

Mircea Radu reporneşte caravana. După 10 ani. De data asta, din dragoste pentru România. În anul centenar, la Antena 1, debutează un proiect special.

Show-ul "Ie, Românie" începe joi, 1 Martie, de la ora 21:15, la Antena 1. Scopul emisiunii este acela de a descoperi fete frumoase şi harnice şi oameni talentaţi din cele nouă regiuni istorice ale României!

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă.

Andreea Bălan, la „Ie, Românie”: „De la țară, de la vacă, am ajuns să umplu stadioane, în formula André”

Entuziasmul și ospitalitatea de care dau dovadă oamenii acestor locuri minunate i-au impresionat pe Mircea Radu, conducătorul caravanei. Dar și oamenii au fost impresionați de prezența lui, primindul cu drag și umor: "După atâția ani, sunteți încă viu"

,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

Andreea Bălan, în căutarea Ilenei Cosânzene. Dezvăluiri, în premieră, din show-ul "IE, Românie": ”Ne lipsea o astfel de emisiune (...) Preselecțiile au loc în Căminul Cultural"

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate.

Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

Andreea Bălan, la „Ie, Românie”: „De la țară, de la vacă, am ajuns să umplu stadioane, în formula André”... Show-ul prezentat de Mircea Radu începe de la ora 21.15, la Antena 1. Cele mai frumoase fete din Maramureș se aleg, dis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x