Antena Căutare

FOTO. Cea mai tare echipă. Juraţii "IE, ROMÂNIE" şi Mircea Radu, distracţie de zile mari pe platourile de filmare!

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă. Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși formează echipa juraților, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.

Pentru Cosmin Seleși, prezența în emisiunea ,,IE, Românie” este unică, în primul rând prin prisma faptului că va împărtãși experiența cu colegii săi de echipă, dar și cu prezentatorul, Mircea Radu: ,,Cred că vom redescoperi România și sunt onorat, dar și foarte fericit, să stau la masa juriului alături de Andreea și Nicolai".

O experiență ușor diferită va trăi Nicolai Tand, cunoscutul chef maramureșean, ce va avea misiunea dificilă de a filtra inclusiv talentele din regiunea în care s-a născut și a crescut- comuna Rozavlea. Nicolai Tand spune despre Maramureșul istoric că este ,,o zonă uitată de lume”, de aceea consideră că în această emisiune va descoperi ,,oameni faini, care să ducă tradiția mei departe.”

Andreea Bălan este la fel de onorată să lucreze alături de cei doi și de Mircea Radu pentru reality show-ul ce va debuta în această primăvară pe Antena 1: ,,Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut și în foarte multe țări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradițiile românești și consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generație".

Andreea Bălan - artistă cu o carieră de invidiat, mamă, soţie. CINCI lucruri pe care NU le ştiai despre jurata noului sh... Aşa arată CARAVANA "Ie, Românie"! Juraţii emisiunii şi Mircea Radu au pornit în căutarea celei mai frumoase şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x