Antena Căutare

Mircea Radu, un bucureştean îndrăgostit de viaţa la ţară! Ce îşi doreşte cel mai mult prezentatorul "Ie, Românie": "Visul meu este să am o casă cu livadă şi grădină"

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă. Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși formează echipa juraților, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.

"Chiar dacă sunt bucureștean, mă simt extraordinar de bine la țară, înconjurat de animale și păsări de curte. De altfel, eu sunt un mare iubitor al acestora. Iar visul meu este să am o casă la țară, plină cu tot felul de animale și păsări de curte, cu livadă și o mică grădină de legume și zarzavaturi, o casă din curtea căreia să pot privi noaptea cerul plin de stele. Acele stele care nu pot fi văzute din Capitală, din cauza luminilor orașului și a poluării...", a declarat Mircea Radu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x