Antena Căutare

PREMIERA "IE, ROMÂNIE". Ce face Nicolai Tand , în pauzele de la filmări. Pablo Escobar, prietenul de nădejde al juratului de la "IE, românie"

Emisiunea ,,Ie, Românie” mai are puțin și ia startul, iar jurații filmează de zor. Andreea Bălan, Cosmin Seleși și Nicolai Tand caută cele mai frumoase româncuțe,începând cu 1 și 2 martie, de la ora 21.15, la Antena 1. În fiecare zi de joi și vineri, după “Guess My Age – Ghicește vârsta”, telespectatorii se vor delecta cu cea mai autentica aventură românească.

Emisiunea ,,Ie, Românie” mai are puțin și ia startul, iar jurații filmează de zor. Andreea Bălan, Cosmin Seleși și Nicolai Tand caută cele mai frumoase româncuțe,începând cu 1 și 2 martie, de la ora 21.15, la Antena 1. În fiecare zi de joi și vineri, după “Guess My Age – Ghicește vârsta”, telespectatorii se vor delecta cu cea mai autentica aventură românească.

Mult a fost, puțin a mai rămas și, până atunci, între două filmări, Nicolai Tand știe să profite din plin de pauze. Celebrul traficant, Pablo Escobar, îi este prieten de nădejde, pe fiecare moment de respiro.

Când nu caută mândre roșioare în obrăjori, alături de ceilalți jurați, se delectează cu serialul fenomen "Narcos". Și nu are cum să se fofileze sau să ne acuze de neadevăruri. Colegul Seleși l-a prins în fapt:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ie, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone și regiuni istorice ale țării, cu scopul de a descoperi fete frumoase și harnice, dar și tradițiile și talentele oamenilor locului. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, joia și vinerea, va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutare de fete mândre și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională.

Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului - format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși -, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României: Transilvania, Moldova, Maramureș, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Crișana, Banat și Bucovina. Câștigătoarea va primi un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Care e prima regiune în care s-a oprit caravana condusă de Mircea Radu, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 1 martie, și vineri, 2 martie, de la ora 21.15, numai la “Ie, Românie”.

Paula Chirilă și Dan Helciug l-au ajutat pe Mircea Radu să găsească cele mai mândre fete din Muntenia... PREMIERA "IE, ROMÂNIE". Andreea Bălan, alături de trei româncuțe de ispravă. Ilenele Cosânzene care vor fura i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x