Antena Căutare

Show-ul prezentat de Mircea Radu începe de la ora 21.15, la Antena 1. Cele mai frumoase fete din Maramureș se aleg, diseară, la “Ie, Românie”

„Ie, Românie” începe diseară, de la ora 21.15, la Antena 1, și debutează ca o aventură rurală al cărei scop este acela de a descoperi fete frumoase și harnice și oameni talentați din cele nouă regiuni istorice ale României: Maramureș, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova, Banat, Crișana și Dobrogea.

„Ie, Românie”debutează ca o aventură rurală al cărei scop este acela de a descoperi fete frumoase și harnice și oameni talentați din cele nouă regiuni istorice ale României: Maramureș, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova, Banat, Crișana și Dobrogea.

Căutăm frumusețea autentică a fetelor de la țară. Pe mândra satului. De asemenea, căutăm talente neaoșe, oameni care să ne facă mândri că suntem români”, spune prezentatorul show-ului, Mircea Radu.

Pentru această emisiune, Mircea Radu a repornit după zece ani caravana, de astă dată din dragoste pentru adevăratele frumuseți ale României. Caravana “Ie, Românie”, condusă de el, va duce în fiecare regiune istorică câte două vedete, aflate în competiție directă, și un juriu venit special de la București: Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși.

Show-ul prezentat de Mircea Radu  începe de la ora 21.15, la Antena 1. Cele mai frumoase fete din Maramureș se aleg, diseară, la “Ie, Românie”

Prima oprire a caravanei “Ie, Românie” va fi în Maramureș, “țara” lui Pintea haiducul, ținutul horincii și al oamenilor care duminica merg la biserică îmbrăcați în minunatele lor costume populare. Iar primele două vedete care vor porni căutările cu piciorul pe ulițele satelor vor fi Dana Săvuică și Ionuț Iftimoaie.

Așadar, în ediția din această seară, Dana și Ionuț vor umbla din casă în casă, pe ulițele din Botiza, Bogdan Vodă, Șieu și Rozavlea, ca să găsească cele mai mândre fete și cei mai talentați localnici, pe care îi vor invita la preselecțiile de la Căminul cultural din Botiza.

Show-ul prezentat de Mircea Radu  începe de la ora 21.15, la Antena 1. Cele mai frumoase fete din Maramureș se aleg, diseară, la “Ie, Românie”

Acolo, fetele vor trebui să treacă prin mai multe probe, de talent și de cultură generală, iar cele mai bune dintre ele vor fi alese de cele două vedete care le-au descoperit, Dana și Ionuț, pentru finala de a doua zi, în care vor fi jurizate Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși.

În finala locală, care se va difuza mâine, de la 21.15, la Antena 1, cei mai talentați săteni vor fi premiați cu 1.500 de lei, iar cea mai frumoasă fată a regiunii va primi un premiu de 5.000 de lei și se va califica în marea finală de la București, al cărei premiu este de 20.000 de euro.

Show-ul prezentat de Mircea Radu  începe de la ora 21.15, la Antena 1. Cele mai frumoase fete din Maramureș se aleg, diseară, la “Ie, Românie”

Așadar, care sunt mândrele zonei și talentele autentice descoperite în Maramureș de Dana Săvuică și Ionuț Iftimoaie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 21.15, la “Ie, Românie”, după show-ul “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

După 10 ani, Mircea Radu repornește caravana, de această dată, "Ie, Românie". Prezentatorul a fost primit cu u... "IE, ROMÂNIE" a intrat în casele românilor autentici. Cele mai mândre și mai talentate fete să se pregătească....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x