Antena Căutare

Andrei Versace este cel mai mare filantrop: "Dacă vă dau faptele mele bune vă ia caritatea razna"

Cel mai mare prinț de pe Dorobanți a ieșit din nou în stradă. De data asta vrea să arate lumii că poate face fapte bune fără interes, iar primul pas este să cedeze locul lui în troliebuz, pentru că el merge cu limuzina

Cel mai mare prinț de pe Dorobanți a ieșit din nou în stradă. De data asta vrea să arate lumii că poate face fapte bune fără interes, iar primul pas este să cedeze locul lui în troliebuz, pentru că el merge cu limuzina.

Evident, aceasta nu este singura faptă bună a lui Versace. Pentru a le da o lecție corespunzătoare „sclaveților” care-l urmăresc pe facebook, Andrei vrea să-i dea bani unui cerșetor.

Cea mai bună metodă prin care poți să treci cu pistoalele prin aeroport!... Scene halucinante în vestiarul lui Zenit. Mircea Lucescu îl pălmuiește pe patronul echipei din Sankt Petersburg!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x