Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adrian de la ”Insula Iubirii”, a făcut amor cu 150 de femei: ”Mi-au spus că mă descurc foarte bine!” Concurentul e înnebunit după Maria

Adrian, fostul iubit al Denisei, este, fără doar și poate, înnebunit după Maria, după cum a mărturisit chiar el, la Testimoniale.

Adrian, fostul iubit al Denisei, este, fără doar și poate, înnebunit după Maria, după cum a mărturisit chiar el, la Testimoniale.

Sigur pe el și încrezător în forțele sale, acesta a mărturisit că ar face sex cu Maria, pe care nu ar dezamăgi-o, având în vedere că ”a fost cu peste 150 de femei”.

”Femeie ca ea nu am avut în pat. Aş face sex cu ea în faţa camerelor. N-am ce să-i reproșez, are picioarele pe care mi le doresc, sânii perfecți.”, a spus el.

Și nu s-a oprit aici, întrucât a mărturisit că are foarte multă experiență: ”Am avut peste 150 de femei. Da, am făcut sex cu 150 de femei. Multe mi-au spus că mă descurc foarte bine, n-am avut plângeri. Multe m-au căutat.”, a mai spus el.

Află ce alte mărturisiri a mai făcut el, în clipul de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video