Insula Iubirii

SEZONUL 5

Adrian și ispita Maria, cu gândul la sex, la câteva minute după ce s-au cunoscut: ”E totul într-o relație! Mulți m-au criticat!”

 

Cel de-al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” îl aduce în prim plan pe Adrian, concurentul care a venit în Thailanda cu iubita lui, alături de care trăiește o poveste de iubire de cinci ani. 

Dacă în prima ediție cei doi au mărturisit că își doresc să se căsătorească, la câteva ore după ce s-a despărțit de iubita lui, Adrian a vorbit despre sex cu ispita Maria, mărturisind că ”este totul într-o relație”. 

”Îmi pare bine că nu am făcut sex în pat, că...”, spune el arătând spre camera de filmare ascunsă, iar Maria continuă să-i facă jocul: ”V-ați chinuit în cada aia, nu?”, întreabă ea.

Iar momentul uimitor nu s-a oprit aici, întrucât Adrian i-a mărturisit Mariei că ”într-o relație, sexul este totul pentru el”

”Așa am zis și eu la filmare: sexul este totul. Multă lume m-a criticat pentru asta!”, a spus el. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI