Antena Căutare

Au uitat complet de cei cărora le-au promis iubire! Cuplurile cad în ispitã pe „Temptation Island – Insula iubirii”

În cea de-a opta ediţie a incendiarului show de la Antena 1, „Temptation Island – Insula iubirii”, pentru prima oarã de la sosirea în Thailanda, fetele din cuplu şi ispitele au avut voie sã pãrãseascã resortul în care sunt cazaţi şi sã mute distracţia la un bar de pe plajã, de ziua ispitei Robert.

În cea de-a opta ediţie a incendiarului show de la Antena 1, „Temptation Island – Insula iubirii”, pentru prima oarã de la sosirea în Thailanda, fetele din cuplu şi ispitele au avut voie sã pãrãseascã resortul în care sunt cazaţi şi sã mute distracţia la un bar de pe plajã, de ziua ispitei Robert.

Jumãtate de orã, concurenţii au petrecut împreunã, jucând şi prima horã româneascã, în mijlocul strãzii, însã departe de resortul pe care îl cunosc, fetele s-au retras în întuneric, fiecare cu persoana cu care simte sã o facã. Într-un cadru pe care îl cred ferit de camerele de filmat, Loredana a început din nou flirtul cu ispita Sorin, în vreme ce Tomi începe strategia de cucerire a Elenei.
A fost şi momentul care l-a adus pe Sorin şi mai aproape de planul sãu, ispita reuşind sã fure primul sãrut de la Loredana. Asta, în vreme ce Hamude realiza, la doar 15 kilometri distanţã, cã nu mai poate trãi fãrã Loredana. „E singura fericire din viaţa mea şi nu aş vrea sã o pierd!”, a mãrturisit el, observând cã femeia în care avea încredere, se pierde în faţa ispitei.
De un adevãrat şoc a avut parte Medana, în momentul în care s-a retras în dormitor şi i-a gãsit pe Elena şi Tomiţã în pat. Culmea, în acelaşi pat în care acesta petrecuse alte momente fierbinţi cu Deea, în sezonul trecut al show-ului. Aceeaşi modalitate de a câştiga încrederea, aceeaşi modalitate de a se insinua în patul ei şi acelaşi mod de tachinare sunt doar câteva dintre „coincidenţele” noului sezon. Din pãcate pentru Tomiţã, seara nu s-a încheiat în acelaşi mod.
Deşi la înscrierea în emisiune, Robi îşi declară iubirea faţã de Medana, dezvãluind echipei cã are chiar pregãtit inelul, pentru a-şi cere iubită în cãsãtorie, la încheierea sezonului, dupã nouã zile petrecute pe insulã, camerele de supraveghere au surprins un dialog incendiar între el şi Deea. „Nu vrei sã dormi cu mine?”, au fost cuvintele pe care Robi i le-a adresat ispitei fãrã remuşcãri. La doar câţiva kilometri distanţã, întrebatã dacã Robi ar înşela-o vreodatã, Medana e sigurã pe ea: „Nu, pentru cã îl cunosc şi ştiu cã nu lasã anumite gânduri sã treacã de o barierã! Îşi doreşte cu orice preţ sã ajungã acolo unde a visat.” Ba mai mult, aceasta a completat „prefer un adevãr care sã doarã, decât sã vãd cum mã minte!”, a mai spus Medana. Din pãcate, pentru Robi lucrurile sunt complet diferite: „Între o minciunã şi un adevãr dureros, aleg minciuna!”, a declarat Robi la testimonial. Totuşi, cei 10 ani de relaţia cu Medana sunt pe cale sã fie daţi uitãrii în doar câteva zile petrecute pe insula iubirii.
Tot asearã, Alice şi Alin au clarificat lucrurile în ceea ce îi priveşte, fiecare declarându-i lui Radu Vâlcan cã relaţia dintre ei s-a terminat. Iar dacã Alice pãrea totuşi cuprinsã de remuşcãri, pentru Alin, lucrurile par sã fi intrat pe un fãgaş mult aşteptat. „Pânã sã vin aici nu credeam în coincidenţe, dar acum cred. Întâlnirea de la paşapoarte a avut un sens, dar eu am subestimat-o. Ar fi trebuit sã fiu mai atentã. Nu l-am pierdut eu pe Alin, el m-a pierdut pe mine!”, a declarat Alice la ceremonia focului. Liniştit şi împãcat cu decizia luatã, pe celalaltã insulã, Alin are o întâlnire privatã cu Cãtãlina, întâlnire încheiatã cu un sãrut. T
ot de o întâlnire privatã a avut parte şi Loredana cu Sorin, care au petrecut câteva ore într-un resort cu animale sãlbatice, Loredana continuând flirtul cu ispita alãturi de care şi-a petrecut cel mai mult timp pe insulã. Cum vor continua jocurile seducţiei pe cele douã insule, telespectatorii vor afla urmãrind reality show-ul difuzat în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.
Loredana și ispita Sorin nu au mai rezistat! Și-au dat frâu liber dorințelor, în valurile mării. Sărutul pătimaș care-l ... FOTO HOT! De la fata cuminte şi îndrăgostită de Hamude, la o leoaică! Loredana de la "Insula Iubirii" a arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x