Antena Căutare

Bianca Pop a ajuns la Psihiatrie. Fosta ispită de la Insula Iubirii este transformată complet după ce a slăbit 15 kilograme

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, trece prin moment cumplite. Bruneta a fost internată la spitalul de Psihiatrie, iar starea sa de sănătate nu este una bună. Iată ce dezvăluiri sfâșietoare a făcut despre viața sa.

Colaj cu Bianca Pop la Insula Iubirii Galerie
Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, trece prin moment cumplite | Antena 1 & Instagram

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, se află din nou în centrul atenției după ce a lipsit o perioadă lungă de pe rețelele sociale. Oamenii din mediul online au rămas înmărmuriți când au văzut cât de transformată este bruneta.

Tânăra nu mai arată deloc așa cum au cunoscut-o telespectatorii în cadrul reality show-ului. Mai mult decât atât, fosta ispită a slăbit extrem de mult, de la 56 de kilograme a ajuns la 39 de kilograme.

Citește și: Cum s-a terminat meciul dintre fostul căpitan dinamovist Giani Kiriță și Andi Constantin, fostă ispită la "Insula iubirii"

În urmă cu puțin timp, Bianca Pop a stupefiat pe toată lumea după ce s-a lăsat filmată într-o cameră a Spitalului de Psihiatrie. De asemenea, reacția neașteptată a brunetei i-a făcut pe oameni să se îngrijoreze.

Ce a mărturisit Bianca Pop pe rețelele sociale, chiar dintr-o cameră a Spitalului de Psihiatrie

Se pare că fosta ispită de la Insula Iubirii trece prin momente extrem de dificile. Aceasta a publicat un videoclip pe rețelele sociale prin intermediul căruia dezvăluie faptul că mama sa a internat-o la Spitalul de Psihiatrie.

Bruneta a dezvăluit faptul că a fost agresată de fratele său și că va apela la un gest extrem dacă nu va fi scoasă de acolo.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a apărut în toiul nopții la vila băieților și a cerut să discute cu Bogdan. Ce i-a propus

Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a transmis ea, conform spynews.ro.

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, se confruntă cu probleme de sănătate

Pe lângă calvarul pe care îl trăiește, Bianca Pop a dezvăluit în urmă cu două zile că are probleme de sănătate. Aceasta nu a oferit mai multe informații despre ceea ce se întâmplă cu ea, însă a confirmat faptul că slăbește din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

„Eu am niște probleme de sănătate și sunt foarte, foarte, foarte slabă. Pe zi ce trece slăbesc mai mult. De la 56 kilograme am ajuns la 39 de kilograme”, a scris ea pe rețelele sociale.

Conform sursei citate mai sus, se pare că Bianca Pop a ajuns pe patul de spital după ce a avut un conflict cu iubitul său. Problemele pe care le are cu partenerul și-au pus amprenta asupra brunetei, care este afectată atât fizic cât și psihic.

Sezonul 6 din Insula Iubirii poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, pe Antena 1 și pe AntenaPlay.

Lavinia, prima reacţie la vederea imaginilor cu Rey şi Eda. „Limita mea e sărutul!”... Insula Iubirii sezonul 6. Bogdan a aflat ce decizie a luat iubita lui, Celia la ceremonia focului. Ce gest a făcut parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x