Insula Iubirii

IN CURAND...

Bogdan de la “Insula Iubirii” a dat-o uitării pe Hannelore! Cel mai urât gest pe care i l-a făcut fostei soții după despărțire!

 

Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' i-a dat lovitura de grație lui Hannelore! Ce a făcut unul dintre cei mai controversați concurenți imediat după despărțirea de fosta soție

Chiar dacă niciunul dintre concurenți nu a declarat public, Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' și Hannelore  dau de înțeles din atitudinea lor că s-au despărțit și au hotărât să o ia pe drumuri diferite.

Deși Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' a fost unul dintre cei mai controversaţi și mai carismatici participanţi în acest show, se pare că în viața personală probleme nu il ocolesc.

După ce Bogdan de la "Insula Iubirii" nu s-a mai afişat deloc în compania lui Hannelore, acum i-a dat lovitura finală. Bogdan a decis să dea uitării toate momenele frumoase petrecute împreună şi să şteargă pozele de pe Instagram cu soţia sa. Singurele fotografii pe care le-a mai păstrat sunt două poze din luna februarie a anului trecut.

De altfel, lucrurile nu stau la fel de partea lui Hannelore, care a păstrat toate fotografiile în care se află alături de bărbatul pe care l-a ales de soţ. Rămâne de văzut dacă într-adevăr chiar nu mai formează un cuplu sau dacă vorbim doar de o pauză, spune spynews.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe