Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Cătălin de la "Insula Iubirii", măcinat de regrete că a înşelat-o pe Nico?! Avem dovada că o vrea inapoi în viața lui!

 
+3 click pentru
galerie

După ce şi-a părăsit iubita pentru a fi cu una dintre ispite, fanii emisiunii "Insula Iubirii - Temptation Island" l-au criticat pe Cătălin pe reţelele de socializare. Cum a răspuns concurentul?

După doi ani de relaţie cu Nico, Cătălin s-a îndrăgostit nebuneşte de ispita Nicoleta, spre dezamăgirea tuturor. Pentru că fanii show-ului i-au tot trimis mesaje în care i-au reproşat gestul, acesta a decis să pună un clip pe Facebook. 

Cătălin s-a filmat în timp ce cânta o melodie ale cărei versuri sună cam aşa: “Sunt doar un om, fac greșeli, nu da vina pe mine“.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe