Antena Căutare

Ce a răspuns Cristina când a fost întrebată dacă știe ce au făcut Sebastian și Oana, în baie. Ce mesaj a transmis concurenta

Cristina, concurenta de la Insula Iubirii, a organizat pe contul de Instagram o sesiune de întrebări, la scurt timp de la finala reality show-ului. Tânăra a oferit răspunsuri asumate și la cele mai picante întrebări. Iată ce a răspuns când a fost întrebată dacă știe ce au făcut Sebastian și Oana, în baie.

Colaj cu Sebastian, Cristina și Oana la Insula Iubirii Galerie
Cristina, concurenta de la Insula Iubirii, a organizat pe contul de Instagram o sesiune de întrebări, la scurt timp de la finala reality show-ului | Antena 1

Luni, 27 iunie 2022, concurenții de la Insula Iubirii au fost puși în fața faptului împlinit. La ultimul bonfire din sezonul 6, cuplurile care au venit împreună în Thailanda au avut ocazia să tragă cele mai importante concluzii și să ia decizii finale.

Printre cei care au atras atenția telespectatorilor încă din primele ediții ale reality show-ului se numără Cristina și Sebastian. Cei doi au impresionat publicul cu povestea lor de dragoste și asumarea de care au dat dovadă.

În cele 21 de zile pe insulă, situația s-a schimbat și în cazul lor. Se pare că aceștia au întâmpinat unele probleme de care s-au lovit și acasă. Cristina a ales prospețimea în schimbul profunzimei, în timp ce Sebastian a căutat pasiunea Oanei.

Citește și: Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex. Ce le-a raspuns

Concurenții au discutat tot ceea ce își doreau să știe la bonfire-ul final, unde tânărul i-a dezvăluit partenerei sale că s-a sărutat cu ispita feminină. De altfel, Cristina nu a menționat nimic despre săruturile pasionale cu Denis până când Sebastian nu a întrebat-o, la vilă.

Un lucru este evident, cei doi au avut parte de trăiri intense și de o experiență spectaculoasă, chiar dacă au fost separați. Insula i-a ajutat să își dea seama ce își doresc cu adevărat, dar le-a arătat și faptul că existau probleme nerezolvate în relația lor.

Ce a publicat Cristina pe Internet, după finala sezonului 6 din Insula Iubirii

De curând, Cristina a ținut să transmită un mesaj despre toată experiență Insula Iubirii, la scurt timp de la finala reality show-ului. Superba concurentă a spus cu mult entuziasm că este recunoscătoare pentru că a avut ocazia să trăiască o altfel de poveste alături de atâția oameni minunați.

„Insula iubirii - O experiența încărcată de emoții, trăiri, sentimente, oameni deosebiți și multe lecții de viață ce ne-au șlefuit într-un mod benefic spre evoluția noastră. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și experimentat în această emisiune, deși nu a fost usor însă a meritat tot efortul. Mulțumesc @insulaiubirii_oficial 🙏❤️”, a scris fosta parteneră a lui Sebastian la descrierea unei imagini cu ea din Thailanda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea ei a generat mai de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții neașteptate din partea prietenilor virtuali.

„Ești absolut superbă🥰”, „Ați fost cuplul pe care l-am crezut a fi cel mai solid. Îmi pare rău pentru voi, erați deosebiți împreună. Dar, sper să fiți bine voi cu voi în primul rând. 🙏🙏🙏 Felicitări pentru curajul vostru.” sau „Ați fost cuplul meu preferat. Cei mai frumoși ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Cine e tânăra care l-a cucerit pe Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Cum arată iubita ispitei din Thailanda

Printre cei care i-au lăsat un mesaj se numără și Sebastian, fostul partener al Cristinei.

„Felicitări! Îți mulțumesc pentru evoluția în care am reușit să fiu purtat alături de tine!
Poate că până la urmă am reușit să fim un exemplu pentru telespectatori, chiar dacă într-un context pe care nu l-am putut anticipa.”, a scris tânărul.

Ce răspuns a oferit Cristina la întrebarea dacă știe ce au făcut Sebastian și Oana, în baie

Recent, Cristina a organizat o sesiune de întrebări pentru a răspunde tuturor curiozităților pe care le-au avut internauții. Aceasta a răspuns cu zâmbetul pe buze la toate întrebările, chiar și la cele mai picante.

Întrebată dacă știe ce au făcut Sebastian și ispita Oana în baie, tânăra a oferit un răspuns discret și direct, menționând că nu vrea să spună deoarece îi respectă decizia fostului iubit de a ține totul secret.

„Doamne, primisem foarte multe întrebări de acest gen. Văzusem și la Sebi pe Story că nu își dorește să divulge acest mic secret, așa că îi voi respecta decizia”, a spus ea pe Instagram.

Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex. Ce le-a raspuns... Rey, mesaj complet surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala sezonului 6 din Insula Iubirii: „Cred că încă te m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x