Antena Căutare

Cerasela de la Insula Iubirii, mesajul la care fanii nu s-ar fi așteptat. Ce a recunoscut fosta iubită a lui Rareș

Cerasela a reușit să îi surprindă din plin pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, după ce a publicat pe Instagram un mesaj complet neașteptat.

colaj foto cu cerasela de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Fosta concurentă de la Insula Iubirii a publicat un mesaj surprinzător pe Instagram | Antena 1

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii a fost Cerasela. Nu de puține ori, aceasta a surprins ispitele cu deciziile luate și puțini au fost cei care au reușit să se apropie de ea și s-o cunoască, în adevăratul sens al cuvântului.

La ceva timp după ce s-a terminat emisiunea și s-a despărțit de Rareș, Cerasela a publicat un mesaj complet neașteptat, ce i-a luat prin surprindere pe fanii show-ului de la Antena 1.

Ce mesaj neașteptat a transmis Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6 pe Instagram

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, Cerasela și Rareș au decis să plece în Thailanda pentru a-și testa relația și pentru a vedea dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. Un alt motiv a fost lipsa de încredere a concurentei în propria persoană.

Citește și: Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ce dezvăluiri a făcut tânărul despre relația lor: ”Momentan sunt julit”

În perioada petrecută în Thailanda, Rareș i-a uimit pe mulți cu modul în care nu s-a lăsat ispitit și de modul în care mereu i-a luat apărarea iubitei sale, indiferent de gesturile pe care aceasta le-a făcut în prezența ispitelor de la Insula Iubirii sezonul 6.

La bonfire-ul final, cei doi au ales să plece împreună acasă, dar ulterior se pare că cei doi nu și-au mai putut repara relația și astfel au ajuns să pună punct și să plece pe drumuri separate în viață.

Recent, Cerasela și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu un mesaj complet neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Când nu mai ai pe nimeni, te întorci la tine ❤ Tu ești suficientă!”, a scris Cerasela, în dreptul unei fotografii în care stă cu brațele în jurul trupului, ca într-o îmbrățișare.

Citește și: Ce mai face Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, după ce s-a despărțit de Rareș. Ce au descoperit fanii pe Instagram

Acest mesaj vine la ceva timp după ce s-a despărțit de Rareș și, cel mai probabil, cuvintele ei au legătură cu acest lucru.

Citește și: Ispita Eda de la Insula Iubirii sezonul 6 i-a uimit pe fani. Cum arată mama ei. Imaginile au făcut senzație

Cerasela pare că încearcă să treacă peste această separare și încearcă să nu se lase afectată. Imaginea a adunat numeroase reacții de la cei aproximativ 15.000 de urmăritori ai fostei concurente de la Insula Iubirii, sezonul 6.

Deși a trecut prin numeroase situații de viață dificile, iată că tânăra reușește de fiecare dată să se ridice și să meargă mai departe.

Ce mai face și cu ce se ocupă în prezent Hannelore de la Insula Iubirii, fosta soție a lui Bogdan Ionescu... Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă. Cum arată în prezent soția lui Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x