Căutare Live

Cine e tânăra care l-a cucerit pe Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii. Cum arată iubita ispitei din Thailanda

În ultima perioadă, ispita Bogdan Ionescu din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1 a început să apară tot mai des în compania unei tinere și se pare că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Cine e și cum arată iubita ispitei din Thailanda.

Mulți dintre urmăritorii lui Bogdan Ionescu au reacționat imediat la imagini

Antena 1

În sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii, Bogdan Ionescu a venit împreună cu iubita lui de atunci, Hannelore, ca să își testeze relația și să arate că formează un cuplu puternic. Totuși, timpul a demonstrat complet altceva și, după mai multe certuri și împăcări, aceștia și-au spus definitiv adio. Surpriza a fost mare atunci când l-am putut revedea pe Bogdan Ionescu în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, dar în calitate de ispită.

Recent, ispita din Thailanda s-a pozat alături de o tânără pe nume Sorina, despre care a lăsat să se înțeleagă faptul că ar fi iubita lui.

Cine este iubita lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii sezonul 6

Într-un story publicat în acest weekend, Bogdan Ionescu s-a pozat alături de o tânără pe nume Sorina, într-o ipostază destul de apropiată.

Citește și: Celia de la Insula Iubirii sezonul 6 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum

Aceasta, la rândul ei, a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care îl sărută pe cel despre care a spus că este „prietenul și iubitul ei”.

Cei doi s-au pozat împreună inclusiv la un botez sau la ieșiri în oraș. De aici, fanii au presupus că este clar iubita lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii sezonul 6.

Rămâne de văzut dacă presupunerile fanilor se vor adeveri.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Ce a dezvăluit Sebastian după Insula Iubirii sezonul 6. Confesiunea ce i-a uimit din plin pe fanii emisiunii... Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex. Ce le-a raspuns...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Ultimele știri
x