Căutare Live

Cine este Ispita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6. Are o meserie palpitantă și e obișnuit cu provocările

Cătălin Dumitrescu are 33 de ani și este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6. Puterninc și încrezător, consideră că este o ispită și în viața de zi cu zi. Iată ce trebuie să știe publicul despre Ispita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6.

Cătălin Dumitrescu este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6.

Antena 1

Cu un fizic atletic și puternic, Cătălin Dumitrescu este pregătit are toate atuurile pentru o inspită de succes în cel mai nou sezon de Insula Iubirii. Construit pe tiparul bărbatului cu un fizic impunător şi o sensibilitate contrastantă, Cătălin porneşte în experienţa Insula Iubirii cu inima deschisă.

Dacă în viața de zi cu zi este polițist, în timpul liber el lucrează ca model și este pasionat de sport. Bărbatul este obișnuit cu prezența camerelor de filmat și este pregătit pentru orice. În relații, de-a lungul timpului, a fost dezamăgit, la rândul lui a dezamăgit, dar asta nu-l face să nu mai creadă în dragostea adevărată.

Citește și: Cine este ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 6. "Nu am venit să despart cupluri, dar am venit să mă îndrăgostesc"

„Cred în iubire! Cred că există acea persoana care îmi va lua mințile și cred în compatibilitate”, a spus Cătălin Dumitrescu, ispita la Insula Iubirii sezonul 6 în clip-ul de prezentare.

Ce ar trebui să știe publicul despre Inspita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6

Cătălin Dumitrescu este din București, are 31 de ani și e polițist. El a urmat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi, în paralel, cursurile de licenţă ale Facultăţii de Drept, din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu”. A fost masterand al Academiei de Poliţie din Bucureşti și acum, lucrează în cadrul MAI, la serviciul „Acțiuni Speciale”.

Ispita de la Insula Iubirii sezonul 6 se consideră un polițist modern și își dorește ca prin apariția sa în emisiune să prezinte publicului o altă imagine despre cei care practică acestă meserie.

Pasionat de sport, el a participat la mai multe competiții, atât în țară, cât și în afară, unde a obținut rezulate deosebite. În paralel, el este antrenor de fitness, ceea ce l-a făcut să devină foarte sociabil și deschis.

Tânărul pornește în experiența din Tailanda cu planuri mari și promite să se facă remarcat. Ispita Cătalin Dumitrescu de la Insula Iubirii sezonul 6 este obișnuit cu prezența camerelor de fotografiat pentru că în timpul liber lucrează și ca model pentru lenjerie intimă.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Cine este Ispita Bianca Patrichi de la Insula Iubirii, sezonul 6. Ea nu crede în monogamie și e dornică de aventură... Insula Iubiirii sezonul 6. Cine este ispita Dinu Popescu. Este scriitor, lucrează în televiziune și a studiat psihologia...
Ultimele știri
x