Antena Căutare

Încă o cădere în ispită, pe Insula Iubirii! Costas și Nicoleta, momente fierbinți în piscină – Video

Costas, iubitul Geaninei, nu a mai rezistat tentației și a picat în ispită. Concurentul a trăit momente fierbinți alături de ispita Nicoleta, în piscină.

Costas, iubitul Geaninei, nu a mai rezistat tentației și a picat în ispită. Concurentul a trăit momente fierbinți alături de ispita Nicoleta, în piscină.

Timp de aproape o oră, Costas și-a găsit în piscină, izolat de ceilalți, dar în văzul tuturor, fericirea în brațele femeii de care, pe la spatele ei, se leapădă folosind minciuni puerile și justificări absurde.

În realitate, Costas s-a apropiat prudent de ispita Nicoleta, cea pe care o considera, încă din România, idealul femeii pe care o căuta.

Costas și ispita Nicoleta s-au sărutat pasional, în piscină.

„Una este rațiunea și alta este simțirea. Când simțirea ajunge să depășească rațiunea, deja discutăm despre cu totul altceva”, a spus ispita Nicoleta.

„El în tot timpul acesta s-a fâstâcit între ce simte și ce gândește și ce e OK să simtă și ce nu e OK să facă. Și asumarea asta a venit ca ceva pozitiv. M-ar surprinde să dea înapoi, dar nu este ceva exclus”, a mai spus Nicoleta.

Aurel și-a cerut scuze pentru agresivitatea lui. Dana, verdict categoric la adresa lui: „Adevărul e că el…”... Aurel, mesaj de infarct din partea lui Radu Vâlcan! Pleacă de la Insula Iubirii? „Te rog să îți faci bagajele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x