Căutare Live

Cristina de la Insula Iubirii și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum concurenta din sezonul 6

Cristina Nimereală, concurentă în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, și-a surprins urmăritorii cu o schimbare neașteptată de look. Mulți s-au mirat când au văzut cum arată aceasta acum.

Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 6 a primit numeroase laude pentru schimbarea de look

Antena 1

Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu au venit împreună la Insula Iubirii sezonul 6, în dorința lor de a-și testa povestea de iubire. Prospețimea s-a dovedit să fie mai puternică decât profunzimea. Într-una dintre ediții, Cristina i-a redat lui Sebastian libertatea, alegând astfel să fie singură.

De curând, concurenta din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o schimbare neașteptată de look.

Cristina Nimereală de la Insula Iubirii sezonul 6 și-a făcut o schimbare de look și fanii de pe Instagram au fost uimiți

Concurenta de la Insula Iubirii pare să fi simțit nevoia de o schimbare în viața ei, așa că la scurt timp după emisiune a ales un look nou, complet diferit față de cel cu care i-a obișnuit pe telespectatorii emisiunii de la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Sebastian, cea mai neașteptată reacție după ce s-a întors de la bonfire. Ce i-a zis lui Rey

Nu puțini au fost cei care s-au mirat de modul în care arată acum Cristina și comentariile sau aprecierile nu au întârziat să apară.

Părul blond deschis a devenit doar o imagine din trecut, căci concurenta de la Insula Iubirii sezonul 6 a optat pentru o nuanță închisă de șaten, ce îi pune de minune în evidență ochii albaștri.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cristina, de nerecunoscut. Ce i-a zis Ceraselei la bonfire. Imaginile care nu s-au difuzat

Din comentariile primite din partea internauților putem deduce faptul că schimbarea a fost una mai mult decât apreciată.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Alex îl acuză pe Ionuț că e infiltrat pe insulă pentru a scoate momente dure cu el și pentru a... Tensiunea atinge cote alarmante pe Insula Iubirii. Alex, faţă în faţă cu ispita Ali, la bonfire...
Ultimele știri
x