Antena Căutare

Cu cine a mers Diana Constantin, de la Insula Iubirii, în vacanță! Admiratorii săi au rămas fără cuvinte!

Cea mai controversată concurentă de la Insula iubirii a plecat într-o vacanță romantică în Grecia. Diana nu a plecat însă singură.

Cea mai controversată concurentă de la Insula iubirii a plecat într-o vacanță romantică în Grecia. Diana nu a plecat însă singură. Frumoasa brunetă a postat primele imagini din escapada sa la mare, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au rămas fără cuvinte atunci când au văzut pe cine a preferat Diana să ia în vacanță cu ea.

Diana a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia. Și, pentru că, după emisiunea Insula Iubirii a rămas, din nou, fără iubit și nu s-a ales nici cu o relație cu ispita pe care i se pusese pata… în vacanța din Grecia, Diana și-a luat animalul de companie. Pentru cățeluș, bruneta a scos o sumă frumusșică de bani din buzunar pentru a-i face un pașaport special.

„Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări, nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă”, a mărturisit Diana Constantin la un post de televiziune.

Citește și: Insula Iubirii: Prima alarmă pe insula băieților: “Sunt în situația în care am pierdut aproape tot!”

Cum arată ispita Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii fără farduri și rimel: "Mă machiez la emisiuni sau la evenime... Prima alarmă pe insula băieților: “Sunt în situația în care am pierdut aproape tot!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x