Antena Căutare

Cum a ajuns Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, să fie ispită la Insula Iubirii: ”M-am vindecat într-un an și jumătate!”

Au trecu mai bine de doi ani de când Alexandra și Aurel s-au despărțit, iar acum aceasta va juca rolul de ispită la ”Insula Iubirii”.

Au trecu mai bine de doi ani de când Alexandra și Aurel s-au despărțit, iar acum aceasta va juca rolul de ispită la ”Insula Iubirii”.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” se anunță exploziv, mai ales acum, când în concurs va intra Alexandra, fosta iubită a lui Aurel.

În cadrul unui interviu la ”Agenția VIP”, aceasta a mărturisit că Aurel a făcut-o să-și piardă încrederea în oameni.

”Așa se întâmplă în orice relație, unul iubește mai mult. Eu m-am vindecat într-un an și jumătate. Acum nu mai e nimic, m-am liniștit”, a mărturisit ea.

Citește și: O mai ţii minte pe Alexandra, fosta iubită a lui Aurel?

De asemenea, ea a dezvăluit că acum iubește din nou.

”Acum șase luni am găsit pe cineva și sunt foarte fericită, el are tot ce nu au 90% din bărbați: respect, știe să fie atent cu o femeie, este foarte drăgăstos, este sincer și real. Unii m-au criticat, alții m-au felicitat....dar contează ce simt eu cu adevărat. O șansă reală nu i-aș mai da niciodată! (lui Aurel, n.r.). M-am convins de tot ce era de convins în emisiune și după. El nu era chiar așa alături de mine, era mai temperat, îl mai trăgeam de mânecuță...

Cu actualul meu iubit..am fost colegi, am avut așa mici încercări, eram micuți. Ne cunoaștem de 11 ani, noi am tot vorbit ca prieteni și am zis să ne dăm o șansă. Mi-am făcut un trandafir pe spate pentru că de fiecare dată când ne vedem, îmi aduce câte un trandafir. Nu locuim împreună, urmează. Nu vreau să las timpul să treacă, pentru că e bine să faci cum simți. M-a lăsat cu cicatrici, dar actualul meu iubit m-a ajutat să trec peste și să am încredere” a spus Alexandra, la „Agenția VIP”.

Lovitură pe Insula Iubirii. Un alt cuplu s-a destrămat: Este o persoană urâtă și o companie neplacută!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x