Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Bianca Pop a făcut o nouă cucerire! Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii

Bianca Pop, cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii nu pierde timpul deloc! După ce s-a despărţit de iubitul interlop, s-a afişat deja cu noua cucerire. Şi da, sexoasa brunetă este pusă pe fapte mari, iar noi avem imaginile care dovedesc asta, cu vârf şi îndesat.

Cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii nu pierde timpul deloc! După ce s-a despărţit de iubitul interlop, s-a afişat deja cu noua cucerire. Şi da, sexoasa brunetă este pusă pe fapte mari, iar noi avem imaginile care dovedesc asta, cu vârf şi îndesat.

După ce s-a despărțit de fostul iubit interlop, Bianca Pop a făcut o nouă cucerire. Vă întrebați, cumva, cine îi face acum toate poftele ispitei? Ei bine, paparazzi Spynews.ro au oferit răspunsul!

Zilele acestea, Bianca Pop a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Se pare că despărțirea de iubitul interlop nu a afectat-o prea mult pe ispita de la Insula Iubirii.

Privirea ispitei i-a fost fatală și lui Claudiu, actualul iubit. Bianca Pop și-a folosit toate farmecele și pare că i-a cam reușit, bărbatul a căzut, inevitabil, în ispită! Așa cum a fost obișnuită, Bianca Pop este răsfățată de iubitul ei, acesta îndeplinindu-i orice dorință. Când bruneta focoasă și-a dorit o nouă intervenție la buze, bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a conformat cerințelor sale.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube