Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Bianca Pop a făcut o nouă cucerire! Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii

 

Cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii nu pierde timpul deloc! După ce s-a despărţit de iubitul interlop, s-a afişat deja cu noua cucerire. Şi da, sexoasa brunetă este pusă pe fapte mari, iar noi avem imaginile care dovedesc asta, cu vârf şi îndesat.

După ce s-a despărțit de fostul iubit interlop, Bianca Pop a făcut o nouă cucerire. Vă întrebați, cumva, cine îi face acum toate poftele ispitei? Ei bine, paparazzi Spynews.ro au oferit răspunsul!

Zilele acestea, Bianca Pop a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Se pare că despărțirea de iubitul interlop nu a afectat-o prea mult pe ispita de la Insula Iubirii. 

Privirea ispitei i-a fost fatală și lui Claudiu, actualul iubit. Bianca Pop și-a folosit toate farmecele și pare că i-a cam reușit, bărbatul a căzut, inevitabil, în ispită! Așa cum a fost obișnuită, Bianca Pop este răsfățată de iubitul ei, acesta îndeplinindu-i orice dorință. Când bruneta focoasă și-a dorit o nouă intervenție la buze, bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a conformat cerințelor sale. 

Citește și: Câte operații estetice are Bianca Pop, ispita Insula Iubirii

Sursa: Antena Stars

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI