Antena Căutare

Cum ai putea să îi rezişti unui asemenea bărbat?! Ispita Matei face primele victime la „Temptation Island – insula iubirii”

Nu degeaba Matei este supranumit ispita supremă. Nici nu au apucat să se instaleze bine pe insula destinată fetelor că Matei, senzuala ispită masculină, a și devenit subiectul de discuție favorit al fetelor

Nu degeaba Matei este supranumit ispita supremă. Nici nu au apucat să se instaleze bine pe insula destinată fetelor că Matei, senzuala ispită masculină, a și devenit subiectul de discuție favorit al fetelor

Elena recunoaște fără rezerve că Matei este preferatul ei încă de pe vremea când urmărea primul sezon al emisiunii, când nu rata nicio ediție și și-ar fi dorit să fie ea în locul Andreei. Confesiunea Elenei este prima dovadă clară a atracției față de ispită.

Întrebată de ce era așa de singură pe ea la începutul călătoriei că nu va exista nicio ispită care să-i sucească mințile, Elena recunoaște cu sinceritate că se baza pe faptul că nu credea că e posibil ca Matei să fie înspiţa și în noul sezon. Dar pentru că datele problemei s-au schimbat, Elena nu mai este deloc sigură pe ceea ce va face sau nu.

La rândul el, și Medanei îi este simpatic Matei, de care însă încearcă să se țină cât mai la distanță, conștientă de farmecul acestuia și de calitățile lui de cuceritor. Pentru Medana este însă mai mult decât evident faptul că Elena îl place și că nu se va da în lături de la a flirta cu el sau chiar de a merge mai departe.

„E un dulce, Matei. E un bărbat atrăgător și are carismă. Poate să zăpăcească orice femeie, dacă-și pune în minte”, spune Elena cu zâmbetul pe buze.

Cum va gestiona situația Matei, cu care dintre concurente va alege să petreacă mai mult timp, dar și felul în care vor reacționa fetele în compania lui, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla marţi, 17 mai, de la ora 20.30. Emisiunea se difuzează marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20.30.

Rivalitatea e la cote maxime! Încep problemele intre concurenţi! Alin şi Cristi se bat pentru inima ispitei Cătălina... Hamude plânge cu lacrimi amare, în timp ce Loredana merge la întâlnire cu ispita de care se simte atrasă! Pe „Insula iub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x