Antena Căutare

Cum s-a fotografiat Cristina, concurenta sezonului 6 Insula Iubirii, în vacanță. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta provocatoare

Cristina, concurenta sezonului 6 Insula Iubirii, a publicat pe contul de Instagram o imagine de-a dreptul provocatoare din vacanță. Tânăra a îmbrăcat o ținută care i-a scos la iveală un detaliu sexy. Iată cât de bine arată.

Colaj Cristina de la Insula Iubirii Galerie
Cristina, concurenta sezonului 6 Insula Iubirii, a publicat pe contul de Instagram o imagine de-a dreptul provocatoare din vacanță | Antena 1

Cristina, concurentă a sezonului 6 din Insula Iubirii, și-a surprins prietenii virtuali cu o imagine spectaculoasă din vacanța în Grecia. Tânăra nu este atât de activă în mediul online, însă nu s-a putut abține să nu își țină la curent urmăritorii de pe Instagram cu cele mai speciale momente din viața sa.

Se pare că fosta parteneră a lui Sebastian s-a decis să plece într-o destinație exotică pentru a se relaxa cât mai departe de aglomerația și agitația din România. Acesta a ales o vacanță cu mult soare și un peisaj care îți taie răsuflarea.

Cristina, concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii, ținuta care a făcut-o să renunțe la sutien

De curând, Cristina a hotărât să își uimească prietenii virtuali cu o primă imagine din vacanța în Grecia. Concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii s-a lăsat fotografiată într-un peisaj mirific, însă frumusețea sa răpitoare a întors toate privirile.

De altfel, ținuta senzațională a tinerei a acaparat atenția urmăritorilor. Se pare că superba șatenă a îmbrăcat un maiou care i-a lăsat la vedere bustul generos. Mai mult decât atât, aceasta a renunțat la sutien pentru a purta piesa vestimentară sexy, detaliu care „a sărit” în ochii oamenilor din mediul online.

Citește și: Bianca Pop se căsătorește și este gravidă. Cine este bărbatul cu care fosta ispita de la Insula Iubirii își întemeiază o familie

Cristina și-a asortat maioul cu o fustă cu crăpătură pe picior, o geantă, o pereche de ochelari de soare și o coafură simplă. Un lucru este evident, ținuta i-a scos în evidență cele mai provocatoare forme ale corpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Cristinei de la Insula Iubirii sezonul 6 a strâns mai bine de 1.000 de like-uri, semn că este urmărită de foarte multe persoane pe rețelele sociale. Printre cei care i-au apreciat postarea se numără și Denis, ispita alături de care a legat o conexiune pasională în Thailanda, timp de câteva zile.

Ce dezvăluiri a făcut Cristina la bonfire-ul final de la Insula Iubirii, în lipsa lui Sebastian

Cristina și Sebastian au venit împreună în sezonul 6 al reality show-ului pentru a-și testa relația. Deși părea un cuplu indestructibil, lucrurile au stat total diferit pe parcursul experienței lor din Thailanda.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate la ultima ceremonie a focului, unde au discutat și despre apropierea dintre ei și ispitele din Thailanda. Tot la bonfire-ul final, Cristina a făcut dezvăluiri neașteptate în lipsa fostului său iubit.

Concurenta i-a povestit lui Radu Vâlcan despre perioada în care a Sebastian s-a despărțit de ea.

Citește și: Ce mai face Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, după ce s-a despărțit de Rareș. Ce au descoperit fanii pe Instagram

„Această experiență este o transformare, cu greu m-am lăsat ajutată, am avut nevoie de 11 zile să-mi dau seama că nu sunt în relația corectă. M-a ajutat Bogdan prin expunerea unei versiuni asemănătoare cu a lui Sebastian. Cristina de astăzi e o altă Cristina, una încrezătoare, puternică, curajoasă, fără frici, fără incertitudini. Îmi doresc un bărbat care să mă respecte, să mă susțină.

Au fost momente când Sebi nu mă susținea, în perioadă când a vrut să pună punct relației noastre, l-am întrebat eu cui rămân și mi-a spus că eu mă pot descurca și singură, nu am nevoie de el. El avea nevoie de mine. Maturitate caut într-un bărbat, încredere, ajutor, spontaneitate, atenție, iubire”, spunea Cristina.

Ce mai face Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, după ce s-a despărțit de Rareș. Ce au descoperit fanii pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x