Antena Căutare

Desfrâul de pe insula băieților deschide ochii fetelor pe „Temptation Island – Insula iubirii”! Cât de mult le vor lăsa pe ispite să se apropie de ele

Dacă în ediţia trecută, ceea ce s-a întâmplat pe insula băieților la „Temptation Island – Insula iubirii” - poate întruchipa definiția desfrâului însuși, trei dintre fete, Alice, Elena și Jojo au primit noi dovezi ale ispitirii partenerilor lor.

Dacă în ediţia trecută, ceea ce s-a întâmplat pe insula băieților la „Temptation Island – Insula iubirii” - poate întruchipa definiția desfrâului însuși, trei dintre fete, Alice, Elena și Jojo au primit noi dovezi ale ispitirii partenerilor lor.

În timp ce Alice primește veştile cu resemnare, iar Elena cu seninătate, pentru Jojo veștile sunt devastatoare. Din cauza ploii abundente, ceremonia focului este întreruptă, astfel că Loredana și Medana primesc alte 24 de ore de aparentă liniște sufletească.
Jojo va trece prin toate stările posibile și, imediat după difuzarea filmulețelor va crede că e doar o chestiune de timp până când între Cristi și ispita pe care a mângâiat-o se va întâmpla inevitabilul. Însă pe măsură ce furia se va diminua, Jojo va căuta tot felul de scuze pentru comportamentul lui Cristi și chiar drumul spre iertarea lui.
Pentru că în cele doar patru zile petrecute pe insulă departe de partenerele lor băieții au părut să uite toate promisiunile făcute la despărțire, iar apropierile dintre Cristi și Francesca, Alin și Cătălina, Robi și Deea, Hamude și Ramona, Sașa și Maria au fost din ce în ce mai evidente de la zi la zi, Cristi pare să se trezească și să realizeze că lucrurile evoluează mult prea repede și mult prea riscant pentru relațiile lor. Mai mult decât atât, Cristi pare să fie singurul care să se întrebe cum se vede comportamentul lor de pe cealaltă insulă.
Așa se face că, la prima oră a dimineții, Cristi hotărăște să-i strângă pe băieți pentru a le împărtăși temerile sale. Cristi are chiar și o soluție pentru ei și le propune să se distreze împreună, să se joace cărți, tot felul de alte jocuri, să asculte muzică, orice, numai să stea împreună și să țină ispitele la distanță.
În timp ce băieții par să fi luat decizii importante pentru situația cuplurilor lor, fetele abia acum deschid ochii cu adevărat și hotărăsc să se distreze împreună cu ispitele de lângă ele.
Ce vor face fetele și cât de mult le vor lăsa pe ispite să se apropie de ele, telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.
Vă mulţumim! „Temptation Island – Insula iubirii”, lider de audiență la nivelul publicului comercial... Adevăr sau provocare?! Elena nu se mai ascunde! "Vreau să îl sărut pe Matei"! Planurile ispitei, însă, sunt cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x