Antena Căutare

Eusebiu a rupt tăcerea după show-ul erotic făcut de ispita Bianca: ”Nu poți să fii imun. Aș pune-o să repete dansul!”

Timpul petrecut de Eusebiu, iubitul Teodorei, în companiei ispitei Bianca, a fost pe placul lui, iar momentul dansului incendiar ar vrea să-l retrăiască.

Timpul petrecut de Eusebiu, iubitul Teodorei, în companiei ispitei Bianca, a fost pe placul lui, iar momentul dansului incendiar ar vrea să-l retrăiască.

După plecarea Biancăi, Eusebiu a petrecut timp singur și s-a antrenat, iar la interviu și-a exprimat părerea despre femeia cu care a petrecut timp prețios.

”Este o femeie frumoasă. Trebuie să recunosc asta.”, a mărturisit el.

De asemenea, Eusebiu a mărturisit că i-a plăcut momentul dansului, pe care și-ar dori să-l mai retrăiască: ”Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”, a spus el.

Săptămâna trecută, în episodul al doilea de la Insula Iubirii, Eusebiu a avut parte de un dans incendiar din partea ispitei Bianca, care i-a dansat topless.

Teodora și ispita Mircea, tot mai apropiați! Care este cea mai mare dorință a ei: ”Să simt împlinire pe toate planurile!... Aurel, despre săruturile și atingerile interzise cu ispita Dana: ”Am picat în ispită, frate! N-am ce să fac!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x