Antena Căutare

Fanii Insula iubirii, veste bombă! O concurentă a făcut nunta în secret și se pregătește deja să nască! „Ce frumoși sunteți”

Fanii emisiunii Insula iubirii au fost puși pe jar de una dintre fotografiile recente, postate pe Instagram de către una dintre concurentele din sezonul 5! Se pare că tânăra se pregătește să nască în curând!

Fanii Insula iubirii, veste bombă! O concurentă a făcut nunta în secret și se pregătește deja să nască! „Ce frumoși sunteți” Galerie
Poza care i-a pus pe fanii Insula iubirii pe jar

Sezonul 5 al emisiunii Insula iubirii ne-a ținut cu sufletul la gură și deznodământul a fost unul cât se poate de neașteptat, mai ales în privința unora dintre concurenți. Recent am aflat faptul că Bogdan Oacea s-a logodit, iar asta nu e tot!

Una dintre concurentele din sezonul 5 a postat pe pgina sa de Instagram o fotografie cu burtica de gravidă, lucru ce arată că nu mai este mult până ce va naște!

Fanii Insula iubirii, veste bombă! O concurentă a făcut nunta în secret și se pregătește deja să nască! „Ce frumoși sunteți”

Poza care i-a pus pe fanii Insula iubirii pe jar

Costas și Geanina se pregătesc să devină părinți

Pentru cei care încă nu și-au dat seama despre cine este vorba, Costas și Geanina au intrat deja pe ultima sută de metri și se pregătesc să devină părinți.

Fotografia publicată recent de concurenta de la Insula iubirii îi surprinde pe cei doi într-o ipostază fericită, semn că relația lor merge bine.

În luna octombrie, cei doi au făcut nunta și Bogdan Oancea a fost unul dintre invitați.

Ionuț Gojman, lovitură din partea iubitei lui? Detaliul pe care ea l-a lăsat la vedere. Cum s-au fotografiat împreună de... N-ai fi recunoscut-o! Cum arăta Hannelore înainte de Insula iubirii, fără părul blond? Concurenta, fără haine și cu form...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x