Insula Iubirii

IN CURAND...

Hannelore a recunoscut totul! Motivul pentru care s-a despărțit de Bogdan și ce simte pentru ispita Andy. „Da, v-am mințit!”

 

Hannelore Ulrich de la „Insula Iubirii” a recunoscut că s-a despărțit de soțul ei, Bogdan Ionescu, și a explicat de ce nu a mers relația dintre ei. Ea a dezvăluit și ce a simțit cu adevărat pentru ispita Andi.

„Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveți dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate și că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem”, a transmis Hannelore.

Concurenta de la „Insula Iubirii” a mai recunosct că a tras-o ispita Andi și că și-a dorit să ascundă acest lucru.

„Da, Andy e un bărbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut”, a scris ea.

Hannelore a făcut referire și la Bodgan, explicând că „nu se potrivesc” în prezent și poate „nici în viitor”.

„De asemenea, soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentru asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a mai scris Hannelore pe internet.

„În legatură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată… un adevăr stabilit de mii de ani… Îl respecți dar… Oamenii mai iau și o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început si un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte. O femeie poate fi cea mai puternică atunci când este subestimantă şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin. Un început de an frumos, plin de realizări și o zi minunată vă doresc tuturor!”, a mai scris Hannelore.   

Recent, Hannelore s-a întâlnit cu ispita Andi la un eveniment, unde acesta i-a oferit un trandafir roșu. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe