Antena Căutare

Imagini INTERZISE minorilor din noul sezon „Insula iubirii”! „Aici se pot petrece lucruri mari de tot, GANG BANG”

Cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” începe pe 3 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, și va fi difuzat săptămânal, în fiecare seară de luni și marți.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Thailanda este mai pregătită ca niciodată să testeze cuplurile, iar ispitele și-au ascuțit armele și simțurile pentru a face spectacol! Doar dragostea adevărată va supraviețui!

Momentul defilării la ”Insula Iubirii” se anunță unul spectaculos: Ispitele au purtat accesorii de 20 de kilograme

"Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. <Temptation Island - Insula Iubirii> are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!", spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Iar imaginile din promo-ul din primul episod al noului sezon sunt de-a dreptul incediare! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre noul sezon „Insula iubirii”!

Tot ce nu se ştia despre ”Insula iubirii”: S-au consumat 10.000 de porţii de mâncare, s-au trimis 5 tone de echipamente,... O concurentă oferă primele surprize pe "Insula iubirii": "Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x