Live acumFilm: Pete și dragonul
Prime Time 20:00iUmor

Încă o concurentă de la Insula Iubirii, GOALĂ PUȘCĂ! Toată lumea o credea „rățușca cea urâtă”, dar după ce și-a dat jos sutienul, părerile s-au schimbat!

Chiar dacă nu s*a numărat printre preferatele publicului, concurenta a dovedit că prima impresie poate fi greșită. Fotografiile în care apare cu sânii la vedere au creat o adevărată isterie

Chiar dacă nu s*a numărat printre preferatele publicului, concurenta a dovedit că prima impresie poate fi greșită. Fotografiile în care apare cu sânii la vedere au creat o adevărată isterie.

Pe numele său Jessica Shears, bruneta a fost una dintre protagonistele celebrului show în Marea Britanie, iar presa tabloidă, dar și publicul nu aveau o părere senzațională despre ea. Enervată de comentariile mai puțin frumoase făcute de anumite persoane, Jessica și-a luat inima în dinți și a pozat fără sutien pentru o publicație de dincolo de Canalul Mânecii.

Evident, reacțiile au fost favorabile, bărbații care au urmărit show-ul regretând că nu i-au acordat mai multă atenție.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video