Antena Căutare

ZIle nebune pe Insula Iubirii. Minciuni, pasiune, jocuri interzise în locul în care totul e permis!

Au fost două zile sălbatice în care concurenșii și ispitele au trecut de la agonie la extaz și au trăit experiențe cu care nu credeau că se vor întâlni vreodată

Au fost două zile sălbatice în care concurenșii și ispitele au trecut de la agonie la extaz și au trăit experiențe cu care nu credeau că se vor întâlni vreodată.

Ciudata relație dintre Răzvan și Cati își arată „roadele” în ambele părți ale insulei. În vreme ce tânărul încearcă să convingă pe toată lumea că este un cuceritor, care nu dă doi bani pe relația de acasă și că tratează femeile ca pe simple obiecte sexuale, toți ceilalți realizează că în spatele acestui comportament se ascund multe frustrări legate de lipsa unor relații serioase în viața lui.

Pe Insula Iubirii se petrec lucruri interzise... minorilor. Răzvan și Dana au rămas singuri în baie! „Trei minute ca băieții”

Everybody hates Răzvan! Tânărul concurent i-a adus la disperare pe toți colegii de pe Insula Iubirii

Ușor, dar sigur Răzvan devine cel mai antipatic personaj de pe insulă, iar toată lumea se întreabî același lucru: „Cum de-l suportă Cati?”

Iubita sa credincioasă începe să lase garda jos deși se află foarte aproape de locul în care se distrează Răzvan. George pare să fi găsit drumul către sentimentele ingenuei Cati, iar date-ul dintre cei doi devine unul furtunos, după ce fata îl lovește pe cameramanul care filma meciul său de kick-boxing cu ispita masculină.

Un cameraman este lovit de o concurentă de la „Insula Iubirii”. Momentul a fost înregistrat!

Nu doar în relația Răzvan - Cati apar probleme. Nici Hannelore nu pare dispusă să își țină promisiunile pe care i le-a făcut iubitului său și flirtează atât cu Raul, cât și cu Andi, ceea ce-i atrage unele antipatii din partea celorlalte fete, dar și a lui Andi, care consideră că blonda nu joacă tocmai corect.

Gelozie pe Insula Iubirii. Două ispite masculine se luptă pentru o concurentă. Cine e cea mai dorită femeie de pe insulă!

Totul o ia razna pe insula fetelor în momentul în care toată lumea răspunde provocării de a participa la un joc erotic, unde se petrec lucruri compromițătoare. Seara incendiară continuă cu un moment intim, mult prea intim între Mari și Cristi, deși mama fetei a fost convinsă mereu că fiica sa nu va mai greși față de Iulian.

Scene erotice între fetele de pe Insula Iubirii. Hannelore îi masează sânii unei colege din resort!

Nebunia continuă pe insula fetelor. Mirela se folosește de gură pentru a-i da pantalonii jos unei ispite masculine!

Gata, n-au mai rezistat! Scene INTERZISE în dormitor. Mari și Cristi nu s-au mai abținut și au trecut la acțiune!

După ce Hanne dezvăluie pentru cine nutrește sentimente de dragoste, ziua se termină cu o confruntare de zile mari. Cati și Dana stau față-n față și vorbesc despre Răzvan, bărbatul lângă Cati se vede tot restul vieții și alături de care Dana nu ar pterece niciun minut. Numai că ispita îi oferă concurentei o poveste neașteptată.

Bonfire. Cati sta faţă în faţă cu ispita care i-a sedus iubitul: „Ați făcut sex? Ați petrecut noaptea împreună?”

Ceartă între fete. Mari, critici dure la adresa lui unei colege: "Asta joacă prea mult teatru"... Raul, surprins de atitudinea lui Hannelore pe „Insula Iubirii”: „Apropierea de mine ar putea fi un paravan”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x