Antena Căutare

Insula Iubirii. Andreea naște reacții NEAȘTEPTATE pe insula fetelor! „O să ne fure bărbații”

Momente tensionate la „Insula iubirii”! Andreea a ajuns pe insula fetelor și a fost privită imediat ca o amenințare serioasă!

Momente tensionate la „Insula iubirii”! Andreea a ajuns pe insula fetelor și a fost privită imediat ca o amenințare serioasă!

Un nou cuplu (format din Gabi și Andreea) a venit în emisiune și a avut parte de honeymoon. După o perioadă petrecută împreună, cei doi iubiți au fost brusc despărțiți de către ispitele Dana și Eugenia, care au apărut în toiul nopții, i-au trezit din somn și i-au luat la o cină, la restaurant.

Apoi, Gabi a plecat cu ispitele feminine pe insula băieților, iar Andreea s-a alăturat fetelor, acolo unde o petrecere era deja în toi.

„Avem o colegă nouă. O să ne fure bărbații”, cu astfel de replici a fost primită concurenta proaspăt venită la „Insula iubirii”.

Rămâne de văzut dacă Andreea va reuși să fure ispita masculină a vreunei alte concurente!

Insula Iubirii. Surpriză de PROPORȚII! Ispitele Dana și Eugenia au INTRAT noaptea în dormitorul noului cuplu! Reacția?... Insula Iubirii. ALARMA se dă pe insula fetelor și imaginile aduc prima DOVADĂ! „Vai! Încă unul a picat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x