Antena Căutare

Insula Iubirii. Hannelore, lacrimi de DISPERARE! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă TOTUL! „N-aș fi crezut niciodată...”

Hannelore a venit cu Bogdan la „Insula Iubirii” pentru a demonstra tuturor că relația lor este una de vis și că se vor întoarce acasă să facă o nuntă de vis, dar veștile de la Bonfire o lasă cu lacrimi în ochi.

Hannelore a venit cu Bogdan la „Insula Iubirii” pentru a demonstra tuturor că relația lor este una de vis și că se vor întoarce acasă să facă o nuntă de vis, dar veștile de la Bonfire o lasă cu lacrimi în ochi.

Radu Vâlcan le-a chemat pe concurente la Bonfire și detaliile care au ieșit la iveală sunt de-a dreptul scandaloase. Cati a aflat ce fantezii sexuale are iubitul său, Răzvan. Mirela, în schimb, și-a dat seama că partenerul ei e doar doritor de atenție.

îi arată concurentei cât de bine s-a distrat Bogdan, iubitul ei, în preajma ispitei Maria. Iar declarațiile bărbatului i-au șters imediat zâmbetul de pe față. Așa a aflat că pentru el nu ar fi niciodată o problemă să renunțe la relație și că, dacă acest lucru s-ar întâmpla, cel mai probabil ar pleca în America.

Conștientă că imaginea cuplului perfect este doa ro mască pe care și-a pus-o de dragul emisiunii și al întregii lumi, Hannelore află că povestea sa de iubire cu Bogdan este doar o iluzie frumoasă, în care doar ea a crezut.

„Nu-ți ajunge o viață întreagă să cunoști un om. N-aș fi crezut niciodată, eu am fost tot timpul sinceră cu el. Nu meritam să fiu umilită”, a mărturisit aceasta cu lacrimi în ochi.

Emoțiile puternice au făcut-o pe Hannelore de la „Insula Iubirii” să plece de la Bonfire plângând...

Insula Iubirii. Mirela a primit dovada SUPREMĂ! Ionuț s-a dat singur de GOL! „Mă simt folosită...”... Un Bonfire le-a oferit multe răspunsuri concurentelor de la "Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x