Antena Căutare

„Insula iubirii”. Gabriel, ironizat de ceilalți concurenți. Cum o descrie pe ispita Eugenia. „Orice om ar trebui...”

Gabi a trecut prin frământări sufletești din cauza atracției pe care o simte pentru Eugenia. El a devenit subiectul ironiilor celorlalți concurenți de la „Insula Iubirii”. Ispita l-a salvat de aceste ironii.

Gabi a trecut prin frământări sufletești din cauza atracției pe care o simte pentru Eugenia. El a devenit subiectul ironiilor celorlalți concurenți de la „Insula Iubirii”. Ispita l-a salvat de aceste ironii.

După trei ore petrecute în singurătate, Gabi a încercat să îi mărturisească colegului de cameră ce frământări are în legătură cu Eugenia, pe care a îmbrățișat-o tandru.

Ceilalți băieți, văzând de la distanță apropierea lui Gabriel de ispită, l-au ridiculizat timp de câteva zeci de minute.

Eugenia, ispita pe care Gabi, cu regret, și-a propus să o păstreze în zona prieteniei, l-a salvat din această situație.

Hotărâtă să îl protejeze de tot ceea ce l-ar putea pune într-o postură umilitoare, ea l-a salvat pe Gabi dintr-o discuție interminabilă și absurdă cu Ionuț.

„Am fost puțin frustrat, parcă eram mielul la tăiere. Mi s-a părut că mă trăgeau de limbă, să devin interesant că apar la televizor”, a spus Gabi despre ironiile băieților, refuzând să le dea o replică.

„Eu sunt un pic altfel și Eugenia e un pic altfel. Mă liniștește, o și analizez, mă analizez pe mine prin ce spune ea, mă descrie. Cred că orice om ar trebui să aibă o astfel de persoană ca Eugenia. E sinceră, e ca mine, îți poate da sfaturi, poate fi lângă tine la necaz. Arată și bine”, a mai spus el.

„Insula Iubirii”. Andreea, o femeie fără minte? Care a fost scopul ascuns al nunții ei cu ispita George... „Insula Iubirii”. Alcoolul i-a luat minţile lui Gabi! Și-a arătat o cu totul altă față! „O iau razna, îți jur”  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x