Antena Căutare

Insula iubirii. Hannelore, dezvăluirea momentului despre iubitul său! Ies la iveală detalii ȘOCANTE! „În noaptea de dinaintea venirii în Thailanda...”

Hannelore a prins curaj și a vorbit mai multe despre relația sa cu Bogdan. Așa am aflat că pe cei doi nu îi leagă neapărat o iubire adevărată, ci mai degrabă obișnuința.

Hannelore a prins curaj și a vorbit mai multe despre relația sa cu Bogdan. Așa am aflat că pe cei doi nu îi leagă neapărat o iubire adevărată, ci mai degrabă obișnuința.

Concurenta de la „Insula iubirii” a povestit prin câte certuri și impasuri a trecut din cauza partenerului său de viață. Și confesiunile nu s-au oprit aici! Blondina a vorbit despre infidelități, momente grele, trădare, puterea de a ierta și nu numai!

În schimb, Bogdan pare să dea înapoi în fața ispitei Maria, cea pe care pusese inițial ochii, la „Insula iubirii”. Între timp, Hannelore plânge și spune că cel mai tare o doare că s-a străduit să fie totul bine și totuși nu s-a întâmplat așa.

Aparent, relația dintre cei doi începe să se clatine mai mult ca niciodată! Oare va decide Hannelore să rămână cu Bogdan la finalul acestei excursii în Thailanda sau oare „Insula iubirii” va fi motivul despărțirii definitive?

INSULA IUBIRII ONLINE! Un nou cuplu vine pe insulă și lucrurile o iau razna! Cine a înșelat și cine a plâns?... Insula iubirii. Confruntare de zile mari! Ionuț primește o LOVITURĂ cruntă de la ispita Mircea! „Uită-te la fața ei...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x