Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Insula Iubirii

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Răsturnare de situație între Ionuț și Nicoleta, la „Insula Iubirii”! „Dă-te de pe mine, că te omor!”. Scene interzise minorilor! - VIDEO

Răsturnare de situație între Ionuț Gojman și ispita Nicoleta. Concurentul vrea să ducă relația la alt nivel, dar ea nu dorește să facă amor cu el.

Răsturnare de situație între Ionuț Gojman și ispita Nicoleta. Concurentul vrea să ducă relația la alt nivel, dar ea nu dorește să facă amor cu el.

„La un moment dat mi-a spus ceva de genul că mă violează. A fost ca o oală sub presiune, săracul, toată noaptea”, a pus ispita Nicoleta, ducare l-a provocat pe Gojman cu un sărut pasional.

Însă, de la primul sărut al celor doi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Ionuț, bărbatul care și-a pus toate armele în joc pentru a fi irezistibil.

„Dă-te de pe mine, că te omor”, i-a spus ispita Nicoleta.

Ispita a precizat că și dacă ar fi fost îndrăgostiă de el, nu ar fi făcut amor cu el la televizor.

„Am încercat să obțin ce am avut, după care am vrut să răcesc lucrurile. Nu puteam să îl mai potolesc. Pe el, pe măsură ce îl respingi mai tare, pe atât vine mai tare spre tine. Tu îl respingi, el vrea să demonstreze că o să fie ca el, că el vrea să fie ca el tot timpul”, a mai spus ispita.

„Ți-am demonstrat că e numai gura de tine”, a spus Gojman.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video