Insula Iubirii

SEZONUL 5

Zvonurile răspândite de Aurel au făcut-o pe Maria să răbufnească: „M-am culcat eu cu tine? Cum ai putut să spui așa ceva?”

 

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Zvonurile circulă repede. Maria a aflat că Aurel s-a lăudat că a avut o relație sexuală cu ea. Ispita este hotărâtă să îi ceară explicații iubitului Dianei.

Maria, femeia care i-a distrus relația cu un an în urmă, a revenit în centrul atenției lui Aurel. Văzând-o petrecând timp alături de Adrian, iubitul Dianei devine din ce în ce mai agitat.

„S-a întâmplat să ajungă la urechile mele niște vorbe spuse de Aurel, care nu ar fi fost niciodată, în viața asta, adevărate. S-a lăudat și a spus că eu aș fi avut o relație sexuală cu el. Când, vreodată în viața asta, m-aș fi uitat eu la Aurel, în afară de prietenește?! Mai penibil de atât nu poți să fii.”

Ispita a profitat de reîntâlnirea cu concurentul și a vrut să lămurească situația. Confruntat cu minciunile pe care le-a spus, Aurel a încercat să își explice motivele.

„Adică eu mă duc să îți iau ție 100 de trandafiri, nu am luat nimănui, în viața mea, și tu pleci de aici? Tu știi ce a fost în inima mea și în sufletul meu?”

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest