Căutare Live

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality-show de la Antena 1, pune la încercare relațiile unor noi cupluri în sezonul 5. Află tot ce se întâmplă între concurenți și ispite pe Insula Iubirii, locul unde se dă cel mai greu test al fidelității.

Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality-show de la Antena 1, pune la încercare relațiile unor noi cupluri, în sezonul 5. Află tot ce se întâmplă între concurenți și ispite pe Insula Iubirii, locul unde se dă cel mai greu test al fidelității.

În noul sezon Insula Iubirii, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

Ce s-a întâmplat în episodul 19 Insula Iubirii

Episodul 19 al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus față în față pe Denisa și pe Adrian, care au avut parte de confruntarea finală înainte de a părăsi insula, după 20 de zile petrecute pe resorturi diferite alături de ispite.

A fost seara adevărului la ”Insula Iubirii”, iar Adrian și Denisa și-au lăsat măștile jos și au declarat că experiența din Thailanda i-a schimbat total. Adrian a înțeles că are un comportament greșit, ispita Dana făcându-i o mulțime de reproșuri, în timp ce Denisa s-a declarat îndrăgostită de Andi.

Vezi aici tot ce s-a întâmplat la Insula Iubirii episodul 19

Insula Iubirii, episodul 18: O concurentă și două ispite au părăsit show-ul

În episodul 18 Insula Iubirii, Diana, concurentă în cadrul show-ului și Maria și Ionuț, care au fost ispite, au decis să părăsească competiția. Diana a declarat că are nevoie de timp de vindecare, pe când Maria Ilioiu și Ionuț Gojman au recunoscut că este foarte greu rolul de ispită la Insula Iubirii.

Citește aici mai multe despre Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 18, sezonul 5

Despărțiri în episodul 17 Insula Iubirii

Deși au existat dovezi de incompatibilitate între Gia și Bogdan, ea era prea dependentă de relație ca să vadă și partea toxică. Sărutul dintre ea și ispita Adi a fost prima dovadă a faptului că relația cu Bogdan s-a sfârșit.

Între timp, vestea că Andi și Geanina s-au despărțit a făcut senzație printre ispitele masculine și printre tinerele care se distrau la o petrecere, seara.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Citește mai multe despre Ce s-a întâmplat în episodul 17 Insula Iubirii

Prima întâlnire între doi bărbați, în episodul 16 Insula Iubirii

După ce și-a dat seama că șansele de a cuceri o ispită sunt nule, Adrian era de neconsolat. Bogdan, prieten adevărat, a venit cu o propunere inedită. Pentru prima oară în istoria emisiunii Insula Iubirii, doi concurenți au ieșit împreună la un date.

Prima întâlnire dintre doi bărbați pe care a înregistrat-o vreodată Insula Iubirii, o întâlnire care a avut ca subiect principal sfatul pe care Bogdan i l-a dat celui care nu vrea să renunțe la femeia care i-a resetat sistemul de valori: Maria.

Vezi aici: Ce s-a întâmplat în episodul 16 Insula Iubirii

Insula Iubirii, episodul 15. Eusebiu a recunoscut că a înșelat-o pe Teodora

În cel de-al 15 -lea episod Insula Iubirii, Eusebiu a recunoscut că a înșelat-o pe Teodora. Și nu o singură dată, ci de mai multe ori, pentru că nu ”se simțea bine cu ea: ”A găsit un colț de prezervativ. Îl folosisem cu o prostituată. Nu era pentru prima oară”, a spus dezvăluit Eusebiu la Insula Iubirii.

Află aici: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 15, sezonul 5

Insula Iubirii, episodul 14: Secrete scoase la iveală

În episodul 14 Insula Iubirii, la Minitel, Gia a asistat la ceremonia focului unde i-au fost prezentate imagini cu cel mai revoltător comportament la care insula a fost vreodată martoră. Femeia care își pusese drept limită implicarea afectivă a partenerului ei într-o relație cu ispita, a primit dovezi că la Purimuntra Bogdan a făcut toate demersurile pentru a începe oficial o relație cu Irina.

I-a oferit ispitei gesturi tandre, declarații în văzul tuturor, semn că ceea ce a pornit în Thailanda, are toate șansele, în cazul în care ispita își dorește, să se prelungească și la întoarcerea acasă.

”Faptul că s-a apropiat de Irina nu mă surprinde. Eu nu mai sunt în sufletul lui Bogdan, nu se gândește la mine, nu a întrebat de mine, se poartă de parcă nu ar fi legat cu nimic!”, a fost reacția Giei la Insula Iubirii, după ce a urmărit materialele cu Bogdan de la Purimuntra, însoțită de renunțarea la brățara de cuplu.

Vezi aici mai multe despre ce s-a întâmplat în episodul 14 Insula Iubirii

Episodul 13 Insula Iubirii: Denisa a primit imagini cu tentativele lui Adrian de la Purimuntra

Episodul 13 Insula Iubirii. Denisa a primit imagini cu tentativele nereușite ale lui Adrian de a-i atrage atenția Mariei, criticile femeii la adresa lui, presiunea la care este supus din partea lui Costas, dar și determinarea bărbatului de a obține, cu prețul propriei umilințe, confirmarea din partea ispitei Insula Iubirii

“Nu cred că înțelege cât e de penibil, eu m-aș simți prost în locul lui să îmi spună asemenea lucruri persoana de care eu sunt îndrăgostită”, a fost reacția femeii care a trăit alături de el cinci ani de relație.

Triunghiul conjugal de pe Insula Iubirii, al cărui personaj principal a devenit Adrian ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru femeia care pe insula ei trăiește o situație similară, dar, în schimb, aceasta doar s-a bucurat de umilința la care a fost supus bărbatul cu care a venit în Thailanda, pe Insula Iubirii.

Vezi aici mai multe despre episodul 13 Insula Iubirii

Insula Iubirii, episodul 12: Două cupluri s-au destrămat

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pe Insula Iubirii, atunci când Teodora s-a sărutat cu ispita Mircea și a mărturisit că este dispusă să se lase purtată de val: ”Vreau să las iubirea să intre în inima mea!”, a spus ea.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Geanina si Mircea, Insula Iubirii

Cel de-al 12-lea episod al emisiunii Insula Iubirii l-a adus și pe Costas în situația de a lua o decizie drastică. Mai exact, după ce a văzut imaginile inedite cu Geanina și Denisa alături de ispita Andi, acesta a decis să-și taie brățara care simbolizează relația lui cu Geanina.

Vezi aici mai multe despre ce s-a întâmplat în episodul 12 Insula Iubirii

Insula Iubirii: Prima alarmă pe insula băieților

În episodul 12 Insula Iubirii, băieții vor primi un filmuleț care sintetizează cele mai importante întâmplări ale ultimelor zile de pe insula fetelor și care rezumă una dintre cele mai aprige lupte la care cei prezenți la Minitel au asistat vreodată.

Menirea alarmei pe Insula Iubirii va fi de a vedea sentimentele pe care le pot trezi imaginile cu partenerele aflate la 9 kilometri celor care își jurau iubire și fidelitate înainte de a păși pe tărâm thailandez.

Consecințele primei alarme de la Purimuntra vor putea fi urmărite de telespectatori în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, luni seară, de la 20:00, la Antena 1.

Insula Iubirii, episodul 11. Dezvăluiri

Teodora, partenera lui Eusebiu, recunoaște că nutrește sentimente pentru Mircea și că doar promisiunile făcute înainte de venirea pe Insula Iubirii și brățara o țin departe de o aventură pe care și-ar dori-o cu ispita masculină.

În tot acest timp, Eusebiu începe să-și arate adevărata față și spune că toate ispitele feminine îl atrag și că nu ar refuza o eventuală aventură amoroasă, mai ales că își cataloghează relația ca fiind una liberă pentru noi experiențe.

Află aici mai multe despre episodul 11 Insula Iubirii

Aurel Deacanu, primul concurent care părăsește Insula Iubirii

Pus față în față cu cele două femei din viața lui, Aurel va pierde tot ceea ce crede că a câștigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în fața celor două, nepăsându-i de speranțele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Aurel Insula Iubirii

“Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog”, va fi reacția bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viața lui.

Mai multe despre felul cum părăsește Aurel Insula Iubirii, află aici

Episodul 10, Insula Iubirii: Adrian, demascat de ispita Maria Iloiu

Ispita Maria Ilioiu, de pe Insula Iubirii, cum de altfel a şi declarat în repetate rânduri, nu crede în masca pe care Adrian o afișează și este dispusă să îl demaște pe cel care și-a tatuat inițiala ei pe mână. Planul ispitei va fi să îl ducă la capatul răbdării, moment care să îl facă pe bărbatul de la Cluj să se dea singur de gol și să i se vadă adevăratul caracter.

Amețit de alcool, încurajat de Costas și ignorat de ispita Maria Ilioiu, Adrian și-a arătat adevăratul caracter, în fața colegilor de pe insula băieților.

„Trei mii de femei ar vrea să le fac ce am făcut aici pentru Maria. În umătorii trei ani, *** 80% din tot ce prind!”, s-a lăudat concurentul.

„Nu-mi vine să cred că are un asemenea limbaj. Cred că toată lumea ar trebui să vadă cum se comportă el. Voi schimba și eu tactica”, a fost reacția ispitei Maria Ilioiu.

Află aici mai multe despre ce s-a întâmplat în episodul 10 Insula Iubirii

Insula Iubirii, episodul 9: Aurel a căzut în ispită pentru a doua oară

Provocările au continuat în episodul 9 Insula Iubirii. Timp de mai bine de 36 de ore, Aurel a fost nevoit să facă față celui mai relevant test la care Insula Iubirii a supus vreodată un concurent, reîntâlnirea cu Alexandra, femeia de care se despărțea în urmă cu un an. La nici două ore de la plecarea din resort, pe Insula Iubirii, acolo unde cu greu își găsea drumul spre mașină printre declarațiile și promisiunile pe care i le făcea Danei, Aurel a dat primele semne că ar putea ceda în fata Alexandrei si, înțelegând din start că fosta iubita nu este dispusă să accepte o aventură și-a schimbat radical comportamentul, pornind pe un drum pe care insula îl cunoaște deja, drumul promisiunilor deșarte.

După mai multe gesturi și atenții la adresa Alexandrei, Aurel a început cu avansuri directe, mai întâi sub forma unor glume iar, câteva minute mai târziu să înceapă seria apropierilor nestingherite de femeie. Doar de douã minute a mai fost nevoie pentru ca acesta sã ofere dovada supremă de picare în ispită pe Insula Iubirii: sărutul.

Vezi aici mai multe despre episodul 9 Insula Iubirii

Episodul 8 Insula Iubirii: Încă un cuplu s-a destrămat

Momentul cel mai trist al serii, la Insula Iubirii este cel în care Geanina află adevărul despre iubitul său. Imaginile în care Costas își exprimă gândurile despre noua sa pasiune o fac pe tânără să ia o decizie radicală: „Ajută-mă să-mi tai brățara”, îi spune Geanina lui Radu Vâlcan, dezamăgită de felul în care iubitul său se comportă în lipsa sa.

O surpriză de proporții a trăit la Insula Iubirii Aurel, care și-a revăzut marea dragoste într-o postură nouă. Alexandra a sosit în Thailanda pe post de ispită, însă fără ca fostul său iubit să aibă habar despre strategia pusă la cale.

Vezi aici mai multe despre episdodul 8 Insula Iubirii

Insula iubirii, episodul 7: Un nou cuplu își testează relația

Insula Iubirii a primit un cuplu nou, cu o relație începută în urmă cu un deceniu. Gia are 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, are 27 de ani.

Gia și Bogdan sunt două persoane mature, cu o relaţie de lungã duratã şi cu profesii respectabile: el este inginer în roboticã şi mecatronicã, iar ea ocupă o funcţie importantã într-o companie multinaţionalã din domeniul retail-ului. Bogdan a recunoscut că el își dorește mai mult decât Gia să își testeze relația.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Cuplu Insula Iubirii

Vezi aici ce s-a întâmplat în episodul 7 Insula Iubirii

Insula Iubirii, episodul 6: Aurel s-a căsătorit cu ispita Dana

Episodul 6 Insula Iubirii a debutat cu momente care mai de care mai inedite, întrucât Aurel și ispita Dana și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii improvizate De asemenea, Diana a decis să rupă brățara de cuplu și a mărturisit că nu știe de ce a fost implicată în această relație: ”Mă simt mai liberă. Parcă eram încătușată.”, a spus ea.

Citește aici mai mult despre Insula Iubirii episodul 6

Episodul 5 Insula Iubirii - Doi concurenți și-au tăiat brățările

Noul sezon Insula Iubirii 2019 are cele mai rapide cãderi îşi ispitã și acest lucru s-a dovedit din nou, asearã, la Insula Iubirii. Dupã o primã ceremonie care a conţinut cele mai multe veşti din câte a avut Insula vreodatã, în prima searã, fetele au ales sã se refugieze în propriile lor variante de interpretãri şi sã traiascã momentul.

Dupã o noapte în care petrecerea de pe Insula Iubirii s-a prelungit pânã aproape de rãsãritul soarelui, ziua cu numãrul trei a început la Purimutra sub semnul concursului. A fost o dimineaţã a rãzboiului pentru supremaţie dintre Costas şi Aurel, în care Costas a recunoscut: „Eu i-am zis lui Aurel cã nu are curaj sã îşi taie brãţara acum!

Citește aici mai mult despre Episodul 5 Insula Iubirii

Insula Iubirii, episodul 4. Ce s-a întâmplat

Denisa a primit o lecție grea la Insula Iubirii. Înainte de Bonfire, ea spunea că încă mai speră că imaginile pe care le-a văzut nu erau adevărate. La ceremonia focului, a auzit tot ce a declarat Adrian la testimoniale despre Maria și despre relația lor.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Insula Iubirii

Denisa a privit și a ascultat, lacrimile brăzdându-i obrajii. A luat o decizie matură, cu implicații pe termen lung. Prima brățară de cuplu a fost tăiată, flăcările distrugând simbolul cuplului format din Denisa și Adrian.

Vezi aici ce s-a întâmplat în episodul 4 Insula Iubirii

Ce s-a întâmplat în episodul 3 Insula Iubirii

Cel de-al treilea episod Insula Iubirii a adus-o în atenția telespectatorilor pe Geanina, care s-a înscris în competiție pentru a-i arăta iubitului ei Costas că poate să aibă încredere în ea. O situație nemaiîntâlnită la Insula Iubirii a avut loc acum, întrucât Costas a refuzat să doarmă în același pat cu ispita Nicoleta.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Insula Iubirii

Pe de altă parte, abia sosiți în Thailanda, pe Insula Iubirii, la scurt timp după ce s-au despărțit de partenerele lor, doi concurenți au fost nevoiți să recunoască faptul că au cedat în fața ispitelor.

Vezi aici mai multe despre Ce s-a întâmplat în episodul 3 Insula Iubirii

Insula Iubirii: Ce s-a întâmplat în episodul 2 Insula Iubirii

Încă dn episodul 2 Insula Iubirii, sezonul 5, telespectatorii au avut parte de un moment exploziv. Adrian, bărbatul care a venit în competiție cu iubita lui, cu care era împreună de 5 ani și pe care mărturisea că vrea să o ia de soție, a căzut în ispită.

Astfel, după ce i-a mărturisit că ”sexul este totul pentru el într-o relație”, Adrian și ispita Maria au renunțat la inhibiții, iar alarma a sunat pentru prima dată pe insula fetelor.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Insula Iubirii episodul 2

Vezi aici tot ce s-a întâmplat în epsiodul 2 Insula Iubirii

Insula Iubirii: Episodul 1 Insula Iubirii

INSULA IUBIRII: Noul sezon Insula Iubirii a început cu declarații de dragoste, săruturi pasionale și promisiuni între concurenți, dar și cu ironii și jigniri la adresa cuplului Aurel și Diana. Cei doi concurenți, care au mai participat la emisiune, alături de alți parteneri, au ignorat camera de filmat și s-au angajat într-o scenă de amor. Ediția s-a încheiat cu o alarmă, pentru prima picare în ispită, după ce s-a văzut un conflict mocnit între două femei.

Vezi aici ce s-a întâmplat în episodul 1 Insula Iubirii

Concurenți Insula Iubirii

INSULA IUBIRII. Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate!

Concurenți Insula Iubirii -Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc ”să vadă adevărata față a celuilalt”.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Teodora si Eusebiu- Insula Iubirii

Concurenți Insula Iubirii - Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Denisa si Adrian Insula Iubirii

Concurenți Insula Iubirii - Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Geanina si Costas- Insula Iubirii

Concurenți surpriză la Insula Iubirii - Aurel și Diana

Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Aurel si Diana -Insula Iubirii

Concurs Insula Iubirii

INSULA IUBIRII. Telespectatorii Insula Iubirii pot câştiga din nou un honeymoon în Thailanda, alãturi de jumãtatea lor.

Regulament concurs Insula Iubirii

Tot ceea ce trebuie sã facã cei care se înscriu la concurs este sã fie atenţi la codul ce va fi afişat pe ecran în fiecare zi de luni, de la 20:00, în fiecare ediție a emisiunii Insula Iubirii, apoi să răspundă corect la întrebarea serii pe a1.ro/insula-iubirii/concurs-honeymoon.

Câștigătorul concursului Insula Iubirii va fi anunțat pe data de 12 august pe site-ul a1.ro și va primi un premiu ce constă în 6 nopți de cazare cu mic dejun inclus într-un resort de lux în Thailanda și doua bilete de avion dus-întors pentru un honeymoon de vis.

Participanții la concurs trebuie să aibă vârsta minimă de 20 de ani, vârsta majoratului în Thailanda, şi sã deţinã un paşaport valabil la data înscrierii în concurs. La fel ca şi în sezonul trecut, în cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs, care au introdus corect toate codurile şi au rãspuns corect la toate întrebãrile, departajarea se va face printr-un test cronometrat în care participanţii vor trebui sã rãspundã corect la cât mai multe întrebãri. Câstigãtor va fi desemnat participantul care a rãspuns corect la cât mai multe întrebari, într-un timp cât mai scurt.

INSULA IUBIRII. Testul cronometrat va fi disponibil pe site-ul a1.ro/insula-iubirii/concurs-honeymoon în perioada 6 - 11 august 2019.

Insula Iubirii 2019, concurenții puși în situații fără precedent

Insula Iubirii este, în sezonul 5, locul premierelor, al lucrurilor nemaiîntâlnite:

„N-o să înțeleagă nimeni până nu ajunge aici și nu trăiește! Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost!”, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți pe Insula Iubirii

Cu fiecare nouă generație, concurenții Insula Iubirii au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor.

”Eu ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic eu pe mine până la urmă. Vreau să simt că sunt femeie”, va spune o concurentă aflată pe Insula Iubirii, în Thailanda în mijlocul unei furtuni de gesturi și sentimente, de gânduri, trăiri și emoții

Insula Iubirii. Trei alarma spulberă fericirea, din prima seară

Trei alarme spulberă fericirea în prima seară pe Insula Iubirii, în cel de-al cincilea sezon.

Insula Iubirii este, în 2019, martorul unei situații unice în istoria sa! La doar câteva ore de la sosirea în Thailanda, camerele surprind imagini incredibile pe Insula Iubirii, care ajung sub forma a trei alarme ce răsună în prima seară a concurenților pe Insula Iubirii și spulberă orice zâmbete sau urmă de fericire.

Cine sunt noile cupluri de concurenți Insula Iubirii care-și vor testa relațiile, telespectatori vor afla, începând din 22 aprilie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Program Insula Iubirii

Cel mai așteptat reality-show al acestei primăverii are premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00. În continuare, show-ul Insula Iubirii are ca program de difuzare fiecare luni seara, de la ora 20.00.

Ispite Insula Iubirii

Pe Insula Iubirii, ispitele, 12 la numări, așteaptă noi concurenți, în sezonul 5, pentru a le da ceea ce ei au cerut, un test, dar unul sincer. Un test care îi expune exact așa cum sunt ei, nu așa cum vor să pară. Insula Iubirii nu este un judecător, iar testul nu este un proces. Insula Iubirii este experiența care oferă, doar celor care o cer și apelează de bună voie prin înscrierea la casting, ceea ce ei pretind că vor să afle personalitatea partenerilor și realitatea din cuplul lor, indiferent dacă interesele lor reale sunt diferite de ceea ce ei declară că visează.

Șase dintre ispitele din sezonul 5 Insula Iubirii sunt Mircea, Adrian Savin, Ionuț Gojman, Irina, Nicoleta și, cea mai nouă ispită, Adrian Demetrian.

Nicoleta Dragne sau Nico de la Insula Iubirii, așa cum o știu deja fanii reality show-ului Antena 1 a acceptat rolul de ispită pentru a treia oară.

”Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe Insula Iubirii scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita”, spune Nicoleta.

Irina Stroia, în vârstă de 23 de ani, este consultant estetic și una dintre cele 12 ispite din sezonul 5 Insula Iubirii.

„Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez“, spune Irina, care este o fire dinamică şi activă.

Ispita Mircea are 31 de ani şi a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulţi ani, spune că în acest sezon Insula Iubirii va fi mai atent în a-și face datoria de ispită.

”Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac datoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită.”

Adrian Savin, cea de-a patra inspită din cele 12 care vor pune la încercare fidelitatea concurenților Insula Iubirii, spune că participarea la show este o lecție de viață pentru el

”Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva„

Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa Big Brother. El a avut în trecut o colaborare cu Andreea Bălan, pe piesa „Aparențe”, iar apoi a fost pentru o perioadă plecat în Marea Britanie​. Spune despre el că are înclinații romantice și este foarte atent la detalii, atunci când vine vorba despre sexul frumos.

”Am o personalitate cu tendințe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil și foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce privește sexul opus”

Mai multe despre Adrian Demetrian aici: Un cântăreț Big Brother, noua ispită Insula Iubirii, în sezonul 5. L-ai recunoscut?

Cea de-a șasea ispită de la Insula Iubirii este nimeni altul decât un fost concurent, Ionuț Gojman, care, în sezonul 4 și-a pus el însuși la încercare relația cu iubita sa, Mirela.

Concurenți Insula Iubirii - Ce s-a întâmplat cu concurenții din sezonul 4

Hannelore Ulrich şi Bogdan Ionescu, din Timişoara, au venit la Insula Iubirii în sezonul 4 ca să-și pună la încercare o relație de mai bine de șase ani. Cei doi au mers în Thailanda cu nunta deja programată. Pe Insulă s-a văzut foarte bine că relația lor nu a trecut testul fidelității, Hannelore fiind îndrăgostită de ispita Andi, iar mulți s-au întrebat de ce nu au anulat nunta. Bogdan a declarat că vrut să mai dea o șansă relației, însă a fost degeaba. Ulterior, cei doi au divorțat.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

„Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divorţului nostru. Nu a fost o nuntă pentru bani, balanţa a fost pe negativ. A fost o nuntă ok. Îi mulţumesc lui Andi că m-a făcut să văd anumite lucruri. Sunt fericit şi liniştit. Nu m-ar deranja să-i văd împreună pe Andi şi pe Hannelore. Cea mai mare problemă în relaţie cred că a fost neîncrederea”, a spus Bogdan.

Mirela Baniaş şi Ionuţ Gojman s-au cunoscut pe o reţea de socializare și au venit la Insula Iubirii cu speranțe mari, însă nici relația lor nu a trecut testul. Cei doi s-au despărțit, iar Ionuț a acceptat rolul de inspită în sezonul 5 Insula Iubirii. Mirela și-a găsit dragostea, însă nu la Insula Iubirii. Ea este acum logodită cu un om de afaceri și, împreună, așteaptă un copil.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Insula Iubirii, Mirela si Ionut Gojman

Cătălina Dimache şi Răzvan Manea a fost un alt cuplu născut pe rețelele de socializare. Cati, care a fost căsătorită şi are un copil cu fostul soţ, a declarat de la început că îi acceptă infidelitățile iubitului ei Răzvan, care, al rândul lui, s-a declarat un tip agresiv și deloc fidel.

Ambii au căzut în ispită, iar la întâlnirea finală s-au certat și și-au reproșat lucruri pe care le-au făcut cu ispitele pe parcursul săptămânilor petrecute în Thailanda. La final, Răzvan și Cati au anunţat că nu mai formează un cuplu. Ea a mărturisit atunci că nu mai poate accepta testele şi comportamentul lui Răzvan, iar el a spus că nu poate să treacă cu vederea faptul că iubita lui s-ar fi îndrăgostit de ispita George.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Cati si Razvan, Insula Iubirii

Marinela Mavrodin şi Iulian Chiru au pășit pe Insula Iubirii după o relație de doi ani care fusese deja greu pusă la încercare. Chiar după ce a fost cerută în căsătorie, Marinela îl părăsise pe Iulian pentru un alt bărbat. Ulterior, cei doi s-au împăcat și au decis să-ți testeze relația la Insula Iubirii, însă nu a avut succes nici de această dată. Marinela a căzut imediat în mrejele ispitei George, iar Iulian, profund dezamăgit, a închegat o frumoasă relație de prietenie cu ispita Irina.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Iulian si Marinela, Insula Iubirii

Gabi și Andreea, unul dintre cele mai controversate cupluri din sezonul 4 Insula Iubirii, și-au adus acuze grave în timpul în care au fost separați în cele două resort-uri, în cadrul testimonialelor. Astfel, cei doi ai plecat despărțiți de pe insulă, însă, ulterior, se pare că Gabi a fost cel care a contactat-o pe Andreea pentru a-și cere scuze pentru comportamentul său din emisiune. Cei doi s-au împăcat după întoarcerea acasă, dar nici de data aceasta relația lor nu a rezistat și au decis să pună capăt definitiv: ”Andreea nu este cea mai potrivită persoană pentru mine”, a fost concluzia lui Gabi.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

Gabi si ANdreea, Insula Iubirii

Află aici tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii

Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”... Ispita George, dezvăluiri de FOC din ultimele episoade de la Insula Iubirii: "La televizor nu se vede decât 15-20% ...
Ultimele știri