Antena Căutare

Cine este ispita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonul 6. Conduce propria afacere și are un scop clar pe Insulă

Roxana Lite este una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii sezonul 6. Tânără și ambițioasă, Roxana Lite știe ce vrea și are un motiv clar pentru care a venit pe Insulă. Află mai multe despre ea și pasiunile sale.

roxana lite ispita insula iubirii Galerie
Roxana Lite este una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Insula Iubirii. Începând cu 2 și 3 mai, ei se vor putea bucura de cel mai așteptat show al primăverii de două ori pe săptămână. Cinci cupluri au acceptat provocarea vieții lor și intră în jocul tenației și al adevărului ascuns, iar ispitele sunt mai pregătite ca oricând să îi pună la încercare.

Inspita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonul 6 este născută pe data de 25 august 1993 și este zodia Leu. Așa cum spune și semnul zodiacal sub care s-a născut aceasta este determinată și nu se oprește până nu obține ceea ce și-a propus – una dintre cele mai apreciate calități pentru o ispită Insula Iubirii.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Ali Habron. Are o carieră în domeniul medical

Ce trebuie să știe publicul despre Ispita Roxana Lite de la Insula Iubirii sezonul 6

Ispita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonu 6 are 28 de ani este licenţiată în Turism și a absolvit Economia Comerțului, Turismului și Servciilor la Universitatea Constantin Brâncoveanu. Înainte de asta, ea a urmat cursurile Colegiului Național de Informatică Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea.

Cu toate acestea, ispita feminină nu profesează în domeniul Turismului, ci a ales să activeze în zona de beauty. Ea și-a dus pasiunea la următorul nivel și are acum propriul salon de înfrumusețare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fire pasională și jucăușă, Inspita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonul 6 are un scop clar pentru care a acceptat provocarea. Ea își dorește să îi ajute pe concurenţi să găsească răspunsuri la întrebări pe care nu au avut curajul să și le pună inainte. Ea spune că este pregătită pentru orice provocare și că nu și-a impus nicio limită pentru rolul de ispită.

„Mă simt o ispită și în viața de zi cu zi. De cele mai multe ori întorc priviri pe care nu-mi propun să le întorc și atenția bărbaților din camera în care sunt e, de cele mai multe ori, îndreptată către mine”, a adeclarat Ispăita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonul 6 în clip-ul de prezentare.

Citește și: Cine este Ispita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6. Are o meserie palpitantă și e obișnuit cu provocările

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Cine este Ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 6. El a înşelat şi a fost înşelat și e pregătit de aventură pe Insula

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Teodora și Alexandru, singurul cuplu căsătorit. Între ei este o diferență de vârstă ... Insula Iubirii sezonul 6, în cifre: 6.5 tone de echipament, 52 de camere video robotizate şi monitorizare 24 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x