Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Cine este noua concurentă. Iubitul Ceraselei, mai sincer ca oricând. Ce a dezvăluit despre concurentă

Katy a intrat pe Insula Iubirii în cel mai spontan mod posibil, în cadrul ceremoniei focului. Iată cum au reacționat fetele când au văzut-o și ce declarații au făcut Rareș și Teodora despre partenerii lor de viață.

Katy s-a integrat în grupul fetelor venite pe Insula Iubirii să-și testeze relațiile. Ce a spus Rareș despre Cerasela

Antena 1

Iată că în cadrul ceremoniei a focului din ediția de astăzi, concurenții au avut parte de mai multe surprize. Un cuplu nou, format din Katy și Ionuț, au venit pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația, iar unii concurenți au avut câteva lucruri de spus despre partenerii lor de viață.

Cum a apărut Katy pe Insula Iubirii sezonul 6 și ce spune despre ea. Cum au primit-o fetele

Katy și-a făcut „intrarea” pe Insula Iubirii sezonul 6 chiar în timpul ceremoniei focului, unde fetele concurente au urmărit imagini cu partenerii lor de viață. Iată cum s-a prezentat.

„Am intrat în emisiune chiar la ceremonia focului”, spune ea la testimonial.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Alex a scos-o din minți pe una dintre ispite. Ce a zis: „Ai reușit să mă enervezi de la începutul zilei”

„Ea este Katy, noua voastră colegă. Va locui cu voi. Ea azi împlinește 6 ani de relație”, spune Radu Vâlcan despre ea.

„Sunt veselă, bună sfătuitoare, vulcanică când e momentul. Sunt guralivă și cred că e cam atât”, se prezintă Katy.

Cerasela a putut urmări imagini cu iubitul ei, Rareș de pe insula băieților. Iată ce a avut de spus unul despre celălalt:

„Bianca nu este ca mine, fizic. Nu e la fel de deschisă, directă și pentru Rareș nu e potrivită. Mi-am făcut propriile mele idei și scenarii”, spune Cerasela după ce a urmărit imagini cu Rareș.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia și ispita Florin, momente de apropiere. Eda, despre relația cu Rey și despre dormitul împreună

Teodora Marcu a dezvăluit detalii despre fostele relații ale soțului ei, Alex de la Insula Iubirii sezonul 6

Iată că Alex a avut o relație înainte de Tedora cu o femei mai tânără decât el:

„El când e obosit e foarte nervos, și pe mine să enervează. Ămi doresc să se deschidă acolo, să se adapteze, să se distreze. Eu știu mai mult despre ultima sa relație, în rest nu prea știu. Era cu un an mai mică decât mine ea, deci el avea 29 și ea avea 16 ani. Îi plac fetele mai mici că noi nu avem o carieră și putem pleca cu el”, se confezează Teodora.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Răbufnire la Insula Iubirii: „Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem?”.Una dintre ispite, de urgenţă la spital în Tha... Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia a văzut imaginile cu Rey și ispita Eda în Camera Liberă și a reacționat imediat. Ce a ...
Ultimele știri
x