Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. De ce anume a asigurat-o Rey pe Eda, la ultimul party de pe insulă. Reacția ispitei a fost neașteptată

Rey și Eda au purtat o conversație neașteptată pe insula iubirii. De ce a asigurat-o Rey pe ispită.

De ce anume a asigurat-o Rey pe Eda, a ultimul party de pe insulă. Reacția ispitei a fost neașteptată Galerie
De ce anume a asigurat-o Rey pe Eda, a ultimul party de pe insulă. Reacția ispitei a fost neașteptată | Antena 1

Rey și Eda au purtat o conversație pe insulă și bărbatul a ținut să o asigure că la întoarcerea în țară, el o va căuta și lucrurile ar putea evolua acolo.

Rey și Eda, cele mai intime conversații. De ce a asigurat-o Rey pe ispita Eda la Insula Iubirii sezonul 6

Iată ce conversație au purtat cei doi:

„Poți să faci ce vrei cu viața ta, am divorțat, am fost căsătoriți”, au spus în glumă cei doi. „Doar am fost căsătoriți. Poate nu ne-a fost de ajuns o viață să ne fi iubit”, spune Eda.

„Astea sunt cuvinte grele?”, întreabă Rey. „Acum, da”, spune ea.

„Am iubit din tot sufletul. Să știi că nu o să spun ceva distrativ, ci frumos. Mă bucur că ne-am petrecut un timp așa frumos, pe insulă și sper să petrecem o noapte la fel de frumoasă, cu energie bună, ca la început. Acum e mai amplificată, că ne cunoaștem. Și sper ca întâlnirea cu mine să-ți fi făcut un bine și să te ajute să iei deciziile bune de acum și orice vei alege, atât timp cât ești fericit, eu sunt mulțumită și voi fi și eu fericită”, a fost declarația de dragoste pe care ea i-a făcut-o.

„Nu știu ce continuitate ne va aduce insula, însă un lucru te asigur, că ne vom înâlni în țară și vom vedea acolo mai multe”, spune Rey.

„Unde vrei să dormim?”, întreabă Eda. „La mine nu avem unde”, răspunde el.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Dezvăluirile făcute de Sebastain despre Cristina. Ce i-a spus ispitei Oana: „Sunt și eu om”... Insula iubirii sezonul 6. Ce părere au ispitele masculine despre Cerasela. Aceștia i-au spus în față cele mai dure cuvin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x