Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ispitele și concurenții au jucat un joc de cunoaștere îndrăzneț, în timp ce au savurat un pahar de vin

Una dintre cele mai interesante întâlniri de care s-au putut bucura concurenții de la Insula Iubirii sezonul 6 a fost atunci când au mers în Camera Liberă pentru un masaj, dar și pentru un joc de cunoaștere.

rares si o ispita de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
La unul dintre date-uri, concurenții și ispitele de la Insula Iubirii sezonul 6 au savurat un vin rose de la Wine Crime și au jucat un joc de cunoaștere | Antena 1

Concurenții de la Insula Iubirii nu apucă să se plictisească, fiindcă fiecare zi petrecută în Thailanda este o adevărată aventură, presărată cu surprize la tot pasul. La unul dintre date-uri, concurenții au jucat un joc de cunoaștere îndrăzneț, totul la un pahar de vin.

Ispitele și concurenții s-au relaxat la un pahar de vin și s-au distrat cu un joc de cunoaștere, la Insula Iubirii sezonul 6

Cinci cupluri au venit la Insula Iubirii sezonul 6 ca să-și testeze relația și să descopere atât despre ei, cât și despre partener, chiar și cele mai ascunse secrete. Thailanda, prin exotismul său seducător, este locul perfect pentru a da testul suprem al iubirii.

La unul dintre date-uri, unii dintre concurenți au primit șansa de-a părăsi vila, în timp ce alții s-au putut răsfăța la un masaj thailandez făcut ca la carte. Apoi, întâlnirea dintre concurenți și ispite a continuat cu un joc îndrăzneț de cunoaștere, totul în timp ce au putut savura un pahar de vin rose de la Wine Crime.

Rafinat și cu o aromă seducătoare, culoarea acestui vin amintește parcă de apusurile rubinii din Thailanda. Atât ispitele, cât și concurenții cu care au ieșit la date, au extras câte o carte dintr-un pachet și au fost puși să răspundă la niște întrebări sau provocări, prin care au dezvăluit mai multe despre ei și trăirile lor. Jocul de cunoaștere de la Insula Iubirii sezonul 6 a fost fie prilej de apropiere, fie o șansă bună de-a descoperi ce asemănări și deosebiri există între concurenți și ispitele cu care au fost la întâlnire.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce au făcut concurenții la date. Camerele au surprins totul. Cum s-au distrat aceștia

Și cum altfel poți căpăta mai multă încredere să te destăinui, dacă nu la un pahar de vin rose de la Wine Crime, perfect pentru momentele cu adevărat speciale? Nu întâmplătoare este și proverbul latin „in vino veritas”(n.r. în vin se află adevărul).

Vinul rose este ideal pentru deserturi, brânzeturi, salate, fructe de mare, pizza, paste și tot felul de delicii, dar mai ales pentru a completa atmosfera unor petreceri reușite. Tocmai de aceea, ispitele și concurenții preferă Wine Crime, în sezonul 6 Insula Iubirii, de la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Geta, mama Biancăi Pop, detalii cutremurătoare despre situația în care se află fiica sa. Ce se întâmplă, de fapt, cu fos... Insula Iubirii sezonul 6. Rareș a făcut cea mai sinceră confesiune de până acum despre Cerasela. Ce i-a spus Radu Vâlcan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x