Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Partea de adevăr a Teodorei despre despărțirea de Alex Marcu. De ce s-a destrămat cuplul lor după o lună

Teodora de la Insula Iubirii sezonul 6 i-a povestit lui Ali de ce ea și Alex Marcu s-au despărțit după o lună de relație. Se întâmpla în urmă cu trei ani, când cei doi se întâlneau într-un moment când tânăra suferea după fostul iubit. Dezvăluirile concurentei se găsesc integral pe Antena Play, în secțiunea Insula Iubirii Plus.

colaj de imagini cu teodora si alex marcu de la insula iubirii sezon 6 Galerie
Teodora de la Insula Iubirii sezonul 6 i-a povestit lui Ali de ce ea și Alex Marcu s-au despărțit după o lună de relație. Se întâmpla în urmă cu trei ani, când cei doi se întâlneau într-un moment când tânăra suferea după fostul iubit. Dezvăluirile concurentei se găsesc integral pe Antena Play, în secțiunea Insula Iubirii Plus. | Antena 1

”Eu cred că gelozia vine când un om nu-ți inspiră destulă încredere. Eu am încredere maximă în el, cum să fiu geloasă când știu că el... nu o să se întâmple, sunt sigură că nu o să se întâmple nimic. Nu ai cum să fii geloasă.”, a zis Teodora, foarte sigură pe ea.

De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu în urmă cu trei ani

Ali a vrut să știe de cât timp sunt împreună Teodora și Alex Marcu. ”Doi ani am stat despărțiți. Nu pot să zic că chiar am fost așa împreună, am stat o lună, abia ne-am cunoscut în luna aia. Eu m-am despărțit de omul ăsta de care îți povesteam și l-am cunoscut pe el atunci, acum trei ani.

Am făcut Crăciunul cu Alex că el mi-a zis că nu vrea să facă Crăciunul cu mine, că vrea să facă cu altă femeie. Eu nu am acceptat să îl aștept pe el și să... i-am zis că mai bine ne despărțim. Ne-am despărțit.”, a povestit tânăra despre fosta relația în cadrul episodului 2 din Insula Iubirii Plus de pe Antena Play.

În timpul cât ea și Alex Marcu au fost despărțiți, Teodora a avut o relație toxică, în care partenerul ei avea în paralel o legătură și cu fosta soție.

Această experiență a făcut-o mai puternică, crede concurenta de la Insula Iubirii și e convinsă că Alex este foarte diferit față de fostul ei iubit.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cum a început relația dintre Alex Marcu și Teodora. Dezvăluirile făcute de el. Ce nu s-a văzut la tv

Teodora, nemulțumită de atitudinea lui Alex Marcu în relația cu ispitele de la Insula Iubirii

Totuși, nu vede cu ochi buni barierele pe care le pune Alex Marcu: ”Până la proba contrarie eu am încredere. Eu sunt foarte curioasă cum e el când nu e cu mine, ce fel de om e. Nu-mi place că-și pune barierele astea. Eu i-am zis să nu mai spună ”nu” la tot și să nu-și mai pună aceste bariere. De asta am venit, să-l văd cum e el nu că spune ”nu” la orice.”

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Diseară, de la 20:30, la Insula Iubirii, Rareş, iubitul Ceraselei, după primul bonfire: „Dacă ştiam că e aşa, nu mai ven... Insula Iubirii sezonul 6. Concurenții băieți au văzut imagini cu iubitele lor și cu ispitele masculine. Ce detalii s-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x