Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Rey, dezvăluiri neașteptate din trecutul său. Cu ce s-at ocupat ca să facă bani

În episodul 12 din Insula Iubirii Plus am putut descoperi ce s-a întâmplat în casa băieților. La un moment dat, Rey a dezvăluit cu ce s-a ocupat pentru a face rost de bani.

colaj foto cu rey la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 6 a făcut o confesiune la care nimeni nu s-ar fi așteptat | Antena 1

Într-una dintre seri, Rey stătea de vorbă cu ispitele Lavinia și Roxana și acestea au dorit să afle mai multe detalii despre trecutul lui Rey. Totuși, acesta a fost momentul în care au ieșit la iveală detalii neașteptate despre concurentul de la Insula Iubirii sezonul 6.

Fără ezitare, acesta a recunoscut cu ce a ajuns să se ocupe în trecut, ca să facă bani.

Cu ce s-a ocupat Rey ca să facă bani și ce a dezvăluit despre trecutul său, la Insula Iubirii sezonul 6

Rey și Lavinia au venit împreună la Insula Iubirii sezonul 6, dar la scurt timp după primul bonfire, concurentul a ales să renunțe la relația lor. Și-a îndreptat apoi atenția asupra ispitei Eda și între cei doi s-a născut o anumită atracție.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia a dezvăluit detalii despre fața nevăzută a lui Rey. Ce a ieșit la iveală

Într-una dintre seri, Rey stătea de vorbă cu ispitele Roxana și Lavinia atunci când au ieșit la iveală anumite detalii surprinzătoare despre el și trecutul său. Fără se ascundă, concurentul a dezvăluit cu ce s-a ocupat ca să facă bani, iar ispitele au fost surprinse.

Rey de la Insula Iubirii sezonul 6 a făcut videochat atât singur, cât și cu partenerele sale, totul pentru a câștiga bani. Surprinsă, Roxana i-a pus întrebări și a dorit să afle mai multe detalii despre acest subiect.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rey, reacție dură la adresa Laviniei. Ce a dezvăluit din trecutul relației și ce a zis despre Florin

„Așa a fost contextul. Am făcut mai multe, da. Anturajul. Ce să zic, am făcut și eu, am făcut și împreună cu ele. Așa a fost să fie, ne-am iubit, ne-am conectat...Nu am ce să mint. Mi-a ajuns. Aș face altceva, mult mai sus, mult mai discret și cu mult mai multă înțelepciune. Nu mai vreau, vreau liniște. Și mi s-a zis că nu am avut noroc în dragoste, că nu am avut. Nu am avut, pur și simplu, oricât de mult am dat. Nu a fost să fie. Și tot timpul s-a degajat relația respectivă. Și nu fiindcă eu am vrut, ci fiindcă așa a fost persoana de lângă mine, care a mai făcut. Și atunci am zis, ok, vrei? Hai să vedem. Nu-mi pare rău, că am învățat multe din asta. Am întâlnit mulți oameni, am învățat multe despre femei, și vrute și nevrute. Dar nu mai vreau asta. Dar nu mai vreau asta, vreau liniște”, a dezvăluit Rey despre trecutul său și despre ocupația pe care a avut-o pentru bani.

De asemenea, concurentul a vorbit și despre Lavinia și despre motivul separării de iubita lui, la Insula Iubirii sezonul 6.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Rey de la Insula Iubirii sezonul 6? Află totul urmărind episodul 12 din Insula Iubirii Plus, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Florin și Lavinia s-au certat. Alex, de nerecunoscut printre ispite. Ce au făcut Daniel și Cer... Ultima ceremonie a focului, tot mai aproape pe Insula Iubirii. Radu Vâlcan: “Mai aveţi de luat o decizie foarte importan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x